17 / 05 / 2024

Samsun Afet Merkezi nerede

Samsun Afet Merkezi nerede

AKP'li Samsun Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Bölgesi'ne hitap edecek "Orta Karadeniz Bölge Afet Lojistik Deposu ve Bölge Afet Yönetim Merkezi" yapılacak alanı pazar yeri ve konut alanı olarak kullanılma kararını Meclis'ten geçirdi.

Silivri Afet Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Silivri'de doğal afetler sonrasında yaşanacak sorunların önüne geçmek için inşa edilen Silivri Afet Koordinasyon Merkezi (SAK) hizmete açıldı. 

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu Belediyesi tarafından vatandaşları afetlere karşı bilinçlendirmek ve gerekli önlemleri almak amacıyla kurulan Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın hizmete açılıyor...

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Samsun Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edileceğini müjdeledi.

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

Samsun Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi hızla yükseliyor!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından Haziran ayında temeli atılan Unkapanı Yeni Kültür ve Yaşam Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor. 9 kattan oluşan proje bölgenin çehresini değiştirecek.

TOKİ Samsun Canik'te 71 konutun kurası bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başlanlığı tararfından Samsun Canik 71 Konut Projesi kapsamındaki konutların kurası bugün Canik Kültür Merkezi Gülhane Salonunda çekiliyor... 

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Samsun Afet Merkezi nerede Haberi

Samsun Afet Merkezi nerede

AKP'li Samsun Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz Bölgesi'ne hitap edecek "Orta Karadeniz Bölge Afet Lojistik Deposu ve Bölge Afet Yönetim Merkezi" yapılacak alanı pazar yeri ve konut alanı olarak kullanılma kararını Meclis'ten geçirdi. Odatv'nin haberine göre, Ankara Karayolunun 10'uncu kilometresinde mülkiyeti maliye hazinesi adına kayıtlı mevcut 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planında 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarında "Türk Kızılay'ı Orta Karadeniz Bölge Afet Lojistik Deposu Ve Bölge Afet Yönetim Merkezi" olan alan; Meclis kararı ile bir kısmı pazar alanı, bir kısmı da konut dışı kentsel çalışma alanına...