07 / 05 / 2024

Samsun Akdağ tesis yenileme çalışmaları

Samsun Akdağ tesis yenileme çalışmaları

Karadeniz'in en büyük metropol kenti Samsun'da Büyükşehir Belediyesi, Akdağ'daki tesisleri yenileyecek.

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir 15.3 milyon TL'ye sağlık tesis alanı imarlı arsa satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsayı 15 milyon 255 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun Akdağ'daki tesisler yenilenecek!

Karadeniz'in en büyük metropol kenti Samsun'da Büyükşehir Belediyesi, Akdağ'daki tesisleri yenileyecek.

TOKİ Samsun 504 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, Vezirköprü İlçesi , Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 504 Adet Konut , 16 Adet Dükkan , 5 Adet Ticaret Merkezi, 2 Adet Sosyal Tesis Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi bugün!

Samsun İli İlkadım İlçesi Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi İhalesi bugün gerçekleşecek.

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi yarın!

TOKİ tarafından Samsun İli İlkadım İlçesi Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yarın ihale edilecek..

Samsun İlkadım TOKİ 422 konut ihalesi 19 Haziran'da!

Samsun İlkadım Çay Mahallesi 422 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi İhalesi 19 Haziran'da gerçekleşecek..

Samsun Atakum'a dev tesis kazandırılacak!

Samsun Atakum'a Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi kazandırıldı. Yapımı devam eden proje ile ilçeye önemli bir kompleksin kazandırılacak.

Samsun Büyükşehir Meclisi, KADEM'e yer onayı verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın başkan yardımcılığını yaptığı Kadın ve Demokrasi Derneği'ne (KADEM) Samsun'da yer tesis edilmesi maddesi Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından kabul edildi.

Samsun Atakum’a Osmanlı Hamamı inşa ediliyor!

Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ''Osmanlı Hamamı mimari yapısı ve donatılarıyla bölge halkından oldukça talep görecektir. Tesis inşaatı bitiminde yapılacak tanıtım çalışmalarıyla Samsun’a gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin uğramadan geçemeyecekleri bir tesis olacaktır.''dedi.

Samsun Terme Miliç Sahili'nde son durum!

Terme Miliç sahilindeki peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, alan içerisine inşa edilen ağaç tesis için talimat verdi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi Projesi eleştirildi!

Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Gülsan Sanayi Sitesi alanıyla ilgili projesini eleştirerek, ''Projeyi yadırgadık. Samsun için dini tesis alanı zorunlu mu?'' diye sordu

Samsun Akdağ tesis yenileme çalışmaları Haberi

Samsun Akdağ tesis yenileme çalışmaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ladik İlçesi'ndeki turizm potansiyelini artırmak ve geliştirmek için  ilave yatırımlar yapmayı planlıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bunun için başlatılan sektörel araştırma çalışması kapsamında belediye bürokratlarıyla beraber ilçelerde incelemeler yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, "Ladik'te mevcut eksiklikler ve özellikle turizm alanında yapılması gereken yatırımları belirliyoruz" diye konuştu. İlhan Bayram, Akdağ Kayak Tesisi, Ambarköy, Akpınar  Eğitim Müzesi ve Ladik Gölü'nde incelemeler yaptı.


AKDAĞ'DAKİ TESİSLER YENİLENECEK

Genel Sekreter İlhan Bayram, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 'Turizm Alanı' olarak ilan edilen Ladik'te Samsun Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Avrupa Birliği(AB) fonuyla inşa edildikten sonra 29 yıllığına kiralanan ancak işletme noktasında istenilen verim sağlanamayan Akdağ  Kayak Tesisleri'nde incelemeler yaptı. Gençlik...