28 / 04 / 2024

samsun araz mobilya

samsun araz mobilya

Araz Mobilya'nın 45 yaşındaki sahibi Aydın Araz, "Amacımız Samsun'u mobilyanın merkezi haline getirmek" dedi Samsun'un mobilyacılıktaki öncü kuruluşlarından Araz Mobilya'nın sahibi Aydın Araz, sektöre girişi ve gelecek planları hakkında konuştu.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın başlayacak.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına mobilya satışa sunuldu!

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda ev fiyatına satışa sunulan oturma odası takımı dikkat çekiyor. Samsun'da el işçiliği ile üretilen ve 75 bin lira fiyat biçilen, oturma odası takımı, müşterilerin beğenisini topluyor.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

Kilim Mobilya Samsun'daki 3 katlı mağazasını 26 Nisan'da açıyor!

Kilim Mobilya Samsun Bölge Müdürü Can Süer ve Kilim Mobilya Samsun mağaza Müdürü İlknur Koçaklı, amaçlarının Samsun'da daha kaliteli bir hizmet verebilmek olduğunu ifade etti.

Karadeniz'in mobilya merkezi Lovelet Outlet'te açıldı!

KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında Samsun'daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesinin en büyük outlet ve yaşam merkezi olan Lovelet AVM'deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi...

25 mobilya firması ürünlerini Lovelet AVM mağazalarında sergileyecek!

KOBİ Işbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun’daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outleti olan Lovelet AVM’deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

Lovelet'de mobilya outlet showroomu hizmete girdi!

KOBİ Işbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun’daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outleti olan Lovelet AVM’deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.

samsun araz mobilya Haberi

samsun araz mobilya


Samsun'da mobilyacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan Araz Mobilya'nın 45 yaşındaki sahibi Aydın Araz, "Amacımız Samsun'u mobilyanın merkezi haline getirmek" dedi Samsun'un mobilyacılıktaki öncü kuruluşlarından Araz Mobilya'nın sahibi Aydın Araz, sektöre girişi ve gelecek planları hakkında konuştu. 45 yıllık hayatının 37 yılını mobilya sektörünün içerisinde geçirdiğini söyleyen Aydın Araz, "Ömrümü mobilyacılığa adadığımı söyleyebilirim. Şu an 4 perakende mağazamız var. En sonuncusunu Lovelet AVM'de açtık. Samsun'un Çarşamba llçesi'ne ise 5'inci mağazamızı açmak için son aşamaya geldik, imalathane ve satış mağazalarımızda toplam 42 personele istihdam sağlıyoruz" dedi. Samsun dışında başka şubeleri bulunmadığını belirten Araz, "Diğer illerde ürünlerimizi satan 28 bayiimiz bulunuyor. Bu bayilikleri verirken secici davranıyoruz. Bizim çıtamız ve kalitemiz yüksek. Bu tarz müşterileri özellikle arar ve buluruz. Marka olmuş firmaların...