28 / 04 / 2024

samsun çarşamba projeleri

samsun çarşamba projeleri

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Çarşamba'yı tüm dünya tanıyacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba'nın kurulacak kent müzesi Türkiye'ye, hayata geçecek golf sahası ve Yeşilırmak nehir gezinti tekneleri projeleri ise dünyaya tanıtılacağını söyledi.

Hüseyin Dündar: Hayata geçirdiğimiz projelerle Çarşamba'yı değiştirdik!

Hüseyin Dündar, hayata geçirdikleri 70 den fazla projeyle Çarşamba'nın adeta fotoğrafını değiştirdiklerini söyledi. Dündar Çarşamba'ya spor alanları, amfi, mesire alanları ve sosyal tesisleri kazandırdıklarını da sözlerine ekledi

Çarşamba Belediyesi'nden büyük fırsat: 24 taksitle 41 konut satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 41 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 24 Kasım tarihinde yapılacak.

Çarşamba Belediyesi 5 gayrimenkul satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Çarşamba'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte 9 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, LPG kaç TL oldu, motorine zam geldi mi? İşte 9 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 9 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

9 Kasım 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 9 Kasım Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorine fiyatları şok edecek! İşte 2 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, Motorine zam mı geldi? akaryakıt fiyatlarına zam mı geldi? İşte 2 Kasım Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Rekor... Altın kahini İslam Memiş altın ve dolar için çarşamba gününü işaret etti! Altın ve dolar böyle olacak

Altın kahini İslam Memiş, altın ve dolarda olacakları söyledi. Pişman olmayın diyerek uyaran Memiş, Çarşamba günü işaret etti. 

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

26 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 26 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum! İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıt fiyatlarına zam geldi mi? Benzine indirim gelecek mi? soruları yanıtlarını arıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

19 Ekim 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 19 Ekim Çarşamba 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Benzin ve motorin fiyatlarında sürpriz gelişme! İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin fiyatlarındaki hareketlilik ve uluslararası piyasalardaki petrol fiyatları araç sahipleri tarafından takip ediliyor. İşte 12 Ekim Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son hareketlilik araç sahipleri tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte 28 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki değişimler araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 21 Eylül Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Hepsiburada’da ‘Tekno Çarşamba’ indirimi! Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’da bugüne özel ‘Tekno Çarşamba’ kampanyasıyla teknolojik aletlerde indirim var. İşte Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

samsun çarşamba projeleri Haberi

samsun çarşamba projeleri

Samsun Çarşamba Belediyesi'nin projeleri, yatırımları ve devam eden çalışmaları ile ilgili olarak Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile röportaj yaptık. Dündar, merak edilen sorulara cevap verdi 


-Çarşamba Belediyesi'nin 2004 yılından bugüne kadar hayata geçirdiği projeler ve yatırımlar nelerdir? 

-Projelerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Göreve geldiğimiz 2004 yılından bugüne kadar Çarşamba'da büyük değişim yaşandı .İlçemiz yeni katılımlarla büyüdü. Yatırımlarımızı 4 bölümde değerlendirebiliriz. Birincisi Çevre ve Şehircilik yatırımları; Ali Fuat Başgil Köprüsü,Katlı Otopark, Adapark, Yeşilırmak Kıyı Düzenlemesi,Göl Resstoran,Kapalı Yüzme Havuzu-HamamSauna,Abdullahpaşa Meydanı-Otopark,Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı .Kapalı Pazaryerleri .Tarihi köprü restorasyonu .Sosyal Konutlar, Şehir mezarlıkları düzenlemesi-Yeni mezarlıklar, Göğceli Cami restorasyonu ve Rahtuvan Camii çevre düzenlemesi. Toplu konut uygulaması (TOKİ) .Yeşilırmak'ta nehir gezintisi, Yeni Devlet Hastanesi, Eski Sebze Hali ve Stadyum Alanı düzenlemesi, İçme Suyu Arıtma Tesisi, Yol...