28 / 04 / 2024

Hüseyin Dündar: Hayata geçirdiğimiz projelerle Çarşamba'yı değiştirdik!

Hüseyin Dündar: Hayata geçirdiğimiz projelerle Çarşamba'yı değiştirdik!

Hüseyin Dündar, hayata geçirdikleri 70 den fazla projeyle Çarşamba'nın adeta fotoğrafını değiştirdiklerini söyledi. Dündar Çarşamba'ya spor alanları, amfi, mesire alanları ve sosyal tesisleri kazandırdıklarını da sözlerine ekledi




Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, 2004 ve 2009 yılları arasında hayata geçirdikleri 70 den fazla projeyle Çarşamba'nın adeta fotoğrafını değiştirdiklerini söyledi. 


Yeşilırmak'ın şehir merkezinden ikiye ayırdığı Çarşamba'da değişeme dikkat çeken Başkan Dündar, "2004 yılında Yeşilırmak kıyısında baraka yapılar ve Adapark'a dökülen şehir çöpleri ile iç içe yaşayan hemşehrilerimiz artık bölgesinde örnek gösterilen bir şehirde yaşamanın keyfini çıkarıyor. Yeşilırmak kıyısındaki baraka yapıları kaldırarak modern sosyal alanlar yaptık. 


Adapark'ta şehir çöplüğünü taşıyıp, buraya sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirilebileceği spor alanları, amfi, mesire alanları ve sosyal tesisler kazandırdık. Şehir merkezinde kötü görünüm arz eden pazar yerlerini yenileyip üzeri kapalı hale getirdik. Yeşilırmak üzerine yeni köprüler ve yollar yap tık. İlçemize meslek yüksek okulları ve fakülteler getirdik. Kentsel tasarım çalışmaları kapsamında eski hal ve eski stadyum bölgesinde inşa ettiğimiz çarşı - şehir meydanı ve yaşam alanı çalışmaları ile ilçemize çağ atlatıyoruz. 


Ayrıntılı Haber


Geri Dön