30 / 04 / 2024

samsun çocuk evleri

samsun çocuk evleri

Merkez Bankası tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne devredilen 5 ev, çocuk evi olarak hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Yavuz Selim, Menekşe, Fazilet, Emirler ve Özgür çocuk evlerini ziyaret etti...

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Çocuk evleri yeniden tasarlanıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni Çocuk Evleri Siteleri ile ilgili "Yeni binaların tasarımında engelli çocuklarımızın güvenliği öncelikli olarak ele alındı" açıklamasında bulundu.

Büyükçekmece'deki tarihi Rum evleri restore edilecek!

Büyükçekmece ilçesinde yok olma tehdidi bulunan tarihi Rum evleri, çocuk ve kadın sanat evi olarak restore edilecek.

Samsun'da kirasını ödeyemeyince evden çıkarıldı!

Samsun'da koronavirüs sebebiyle işten çıkarılan iki çocuk babası Ekrem Aydın, kirasını ödeyemeyince de ev sahibi tarafından evden çıkarıldı. Kalacak yeri olmadığı için çocuklarını babasının evine bırakan Aydın, şimdi çadırda kalmaya karar verdi...

Bafra'da evleri yıkılan aile hukuk mücadelesi veriyor!

Samsun’un Bafra ilçesinde 800 dönüm Hazine arazisi olduğu gerekçesiyle evleri yıkılan Haspulat ailesi hukuk mücadelesi veriyor.

Samsun Atakum'da 47 yıl sonra tapu sevinci!

Samsun'un Atakum ilçesinde Milli Emlak Müdürlüğü ve vatandaşlar arasındaki 47 yıllık dava sonuçlandı. Davayı kazanan vatandaşlar evleri için tapu alacak. 

Samsun'daki tarihi evler müzeye dönüşüyor!

Kentteki yatırımlara hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi kentteki tarihi evleri müzeye dönüştürüyor.

Samsun Atakum'a dev tesis kazandırılacak!

Samsun Atakum'a Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi kazandırıldı. Yapımı devam eden proje ile ilçeye önemli bir kompleksin kazandırılacak.

Samsun 19 Mayıs'ta kaçak binalar yıkılıyor!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Yörükler mahallesinde sabah saatlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar, bölgede bulunan kaçak olduğu iddia edilen evleri yıkmaya başladı.

TOKİ Samsun Ladik 2.Etap Evleri fiyatları!

TOKİ Samsun Ladik 2.Etap Evleri fiyatları 118 bin 437 TL'den başlıyor. Projede 12 adet daire bulunuyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Evleri başvurusu!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Evleri başvurusu 8 Ağustos'ta başlayacak. 12 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

Samsun Nu Teras Evleri fiyatlar!

Nur Yapı imzası taşıyan Samsun Nu Teras Evleri, Atakum'da yükseliyor. Teslimleri 2017'de başlayacak olan projede daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

16 soruda Topkapı İnistanbul Hayat Evleri!

Fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları gibi sosyal alanlara sahip projede satış süreci devam ediyor. İşte 16 soruda Topkapı İnistanbul Hayat Evleri detayları...

samsun çocuk evleri Haberi

samsun çocuk evleri


Merkez Bankası tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne devredilen 5 ev, çocuk evi olarak hizmete açıldı.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Yavuz Selim, Menekşe, Fazilet, Emirler ve Özgür çocuk evleri adıyla hizmete açılan 5 evi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin de hazır bulundu. Ziyaretinde çocuklarla bir süre sohbet eden Yıldırım, daha sonra Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin ve bakıcı annelerden bilgi aldı.


Ziyaret sırasında evleri tek tek gezen Yıldırım, evlerin parke, kapı, pencere, mutfak gibi eskimiş bölümlerinin değiştirilmesinin evlere yeni bir görünüm kazandırdığını söyledi.


4 İLÇEDE 37 ÇOCUK EVİ


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın şu ana kadar çocuklar için uyguladığı en yaygın hizmet modelinin kurum bakımı modeli olduğunu belirten İl Müdürü...