30 / 04 / 2024

samsun Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin

samsun Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin

Merkez Bankası tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne devredilen 5 ev, çocuk evi olarak hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Yavuz Selim, Menekşe, Fazilet, Emirler ve Özgür çocuk evlerini ziyaret etti...

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Samsun'da kirasını ödeyemeyince evden çıkarıldı!

Samsun'da koronavirüs sebebiyle işten çıkarılan iki çocuk babası Ekrem Aydın, kirasını ödeyemeyince de ev sahibi tarafından evden çıkarıldı. Kalacak yeri olmadığı için çocuklarını babasının evine bırakan Aydın, şimdi çadırda kalmaya karar verdi...

Samsun Atakum'a dev tesis kazandırılacak!

Samsun Atakum'a Yeni Mahalle Çocuk Oyun Alanı, Kapalı Pazar Yeri ve Spor Tesisi kazandırıldı. Yapımı devam eden proje ile ilçeye önemli bir kompleksin kazandırılacak.

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden 9.1 milyon liralık 9 proje!

Samsun Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün devam eden 9 projesinin toplam proje tutarının 9 milyon 163 bin 539 TL olduğu bildirildi. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, projeleri hakkında Samsun İl Koordinasyon Kurulu’nda bir sunum yaptı.

Samsun'da 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor!

Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığı çalışmalar sonucunda ilçede yeni oluşturulan 32 mahalleye çocuk oyun parkı yapılıyor.

TİKA Kırgızistan'da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ni onardı!

Kırgızistan'ın kuzeyindeki Talas bölgesinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) desteğiyle tadilatı yapılan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi açıldı.

Samsun Çocuk İzlem Merkezi yenilendi!

Samsun’da çocuklara yönelik cinsel istismar ve şiddet vakalarında çocukların kendilerini güvende hissedebileceği Çocuk İzlem Merkezi yenilendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri'ne yeni hizmet binası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt; Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandığını belirtti

Samsun Belediyesi yeni hizmet binası tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşınıyor. Ankara yolu üzerinde yapımı tamamlanan Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) olarak hizmet verecek olan binanın inşaatının tamamlandı.

Samsun'a bin 150 yatak kapasiteli şehir hastanesi inşa edilecek!

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden, “Şehir hastanesinde yüksek güvenlikli psikiyatri, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, göğüs hastalıkları, onkoloji, kadın doğum ve çocuk hastalıkları bölümleri olacak. Hastanenin ihalesi yapıldı” dedi.

Samsun'da bir inşaatın temelinde tarihi kalıntılar bulundu!

Samsun'da bir inşaatın temel kazısı sırasında, yapılış dönemi henüz belirlenemeyen çocuk mezarı ile tarihi eşya bulundu. Yetkililer, mezarın hangi döneme ait olduğunun, yapılacak incelemenin ardından belirleneceğini kaydetti.

Samsun'da Merkez Bankası'nın devrettiği evler çocuk evi olarak hizmete girdi!

Merkez Bankası tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne devredilen 5 ev, çocuk evi olarak hizmete açıldı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Yavuz Selim, Menekşe, Fazilet, Emirler ve Özgür çocuk evlerini ziyaret etti...

TİKA, Kenya'ya Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi açtı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ve beraberindeki heyet, Kenya'nın başkenti Nairobi’de TİKA Nairobi Program Koordinasyon Ofisi ve İjara Bölgesi’ndeki Anne Çocuk Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi...

samsun Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin Haberi

samsun Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin


Merkez Bankası tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne devredilen 5 ev, çocuk evi olarak hizmete açıldı.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, Yavuz Selim, Menekşe, Fazilet, Emirler ve Özgür çocuk evleri adıyla hizmete açılan 5 evi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin de hazır bulundu. Ziyaretinde çocuklarla bir süre sohbet eden Yıldırım, daha sonra Çocuk Koordinasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Keskin ve bakıcı annelerden bilgi aldı.


Ziyaret sırasında evleri tek tek gezen Yıldırım, evlerin parke, kapı, pencere, mutfak gibi eskimiş bölümlerinin değiştirilmesinin evlere yeni bir görünüm kazandırdığını söyledi.


4 İLÇEDE 37 ÇOCUK EVİ


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın şu ana kadar çocuklar için uyguladığı en yaygın hizmet modelinin kurum bakımı modeli olduğunu belirten İl Müdürü...