03 / 05 / 2024

samsun gop mahallesi

samsun gop mahallesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılında yaşanan büyük sel felaketinden etkilenen ve riskli alan ilan edilen Canik İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ için teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesi için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Samsun Çay mahallesinde teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Çay Mahallesi projesinde yer alan 422 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Samsun'un Reşadiye Mahallesi 50 yıldır imar bekliyor!

Samsun'un en eski yerleşimlerinden olan Reşadiye Mahallesi'nin 50 yıllık imar bekleyişi devam ediyor..

TOKİ'den Samsun Nalbantlı Mahallesi'ne 504 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun'da Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Nalbantlı Mahallesi 504 konutluk proje yapacak..

Samsun Selahiye'deki tarihi konaklar yenilenecek!

Samsun Selahiye Mahallesi’ndeki tarihi konaklar restore edilecek. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve belediye yetkilileri bölgedeki tarihi yapıları inceledi.

Samsun Kavak'ta Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı!

Samsun Kavak'ın Yaşaoğlu Mahallesi'nde inşa edilecek Ali Bakır Parkı'nın temeli atıldı. Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırıldı.

Samsun Çay Mahallesi'ndeki dönüşüm ne durumda?

Samsun’daki ilk kentsel dönüşüm projesi olan Çay Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi üstlenici firmanın iflas etmesinden sonra atanan kayyum ile inşaatta bir ilerleme olacağını ümit eden hak sahipleri yine hüsrana uğradı.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi AGG başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 5 adet konut satışa çıkıyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay Mahallesinde yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 16 adet konut satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun Çay AGG başvurusu 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay mahallesi Alt Gelir Grubu projesindeki 5 adet konut açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Samsun Çay AGG başvurusu 2017...

TOKİ Samsun Çay Mahallesi 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay Mahallesindeki 16 adet daire açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Samsun Çay Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Samsun Atakum'daki okul inşaatından düşen işçi ağır yaralı!

Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'ndeki okul inşaatında çalışan Yücel Sona ikinci katta kalıpları sökerken düştü. Hayati tehlikesi süren Soya'nın yaşadığı bu olay için soruşturulma başlatıldı.

samsun gop mahallesi Haberi

samsun gop mahallesi

2012 yılında yaşanan büyük sel felaketinden en çok etkilenen yerlerin başında gelen ve özellikle dere kenarında yapılmış evlerin büyük zarar gördüğü Gazi Osmanpaşa Mahallesi’ndeki riskli yapılar Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıyor.


Bakanlar kurulunca riskli alan ilan edilen bölgede ilk olarak sel sırasında zarar gören ve o günden buyana tinerciler ve fuhuş yapan bazı kişiler tarafından kullanıldığı için çevre sakinlerinin şikayetçi olduğu, güvenlik riski oluşturan binalar aciliyeti nedeniyle kamulaştırılarak hak sahiplerine paraları ödendi.


Dere yatağı kenarındaki bu binalar yıkıldıktan sonra taşkın sınırları dışında olan ancak Kentsel Dönüşüm Alanı ilan edilen alanda da Kentsel Dönüşüm Projesi doğrultusunda çalışma yapılarak bu binalarda yıkılacak ve yerine yeni binalar yapılarak hak sahiplerine verilecek.


TOKİ...