19 / 05 / 2024

Samsun Hampton nerede

Samsun Hampton nerede

Samsun Hampton oteli kapılarını açtı. ÜMSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tunahan Sarıtaşlı, Hampton by Hilton Samsun otelinin, iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için modern konaklama imkanı sunduğunu söyledi.

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Samsun 50 bin konut nerede? TOKİ Samsun 50 bin konut başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde dairelerin büyüklükleri minimum 98,46 metrekare olarak tasarlandı. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul edilen TOKİ Çay Mahallesi kura çekimi yarın gerçekleşecek. Projede aylık taksitler 592,94 TL'den başlıyor. Peki Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

Toplam 63 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 154 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Başvuruları sona eren TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları'nın büyüklükleri 98,46 metrekareden başlıyor. Projede 350 daire kurayla satılıyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 154 TL'den başlıyor. Projede 63 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 18 adet konut alt gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

Toplam 350 adet dairenin kurayla satışa sunulduğu TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi nerede?

Samsun Hampton oteli kapılarını açtı!

Samsun Hampton oteli kapılarını açtı. ÜMSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tunahan Sarıtaşlı, Hampton by Hilton Samsun otelinin, iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için modern konaklama imkanı sunduğunu söyledi.

Hampton by Hilton 3. otelini Samsun'da açtı!

Hampton by Hilton, Ordu ve Bursa'nın ardından üçüncü otelini Karadeniz'in liman kenti Samsun'da açtı. Şirket 144 odalı Hampton by Hilton Samsun'un resmi açılışını bugün duyurdu...

Ersa İnşaat Samsun Towers nerede?

Ersa İnşaat Samsun Towers nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle: Talatpasa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1048 Sok No: 25 Esenyurt / İstanbul - 0212 596 00 66

Hilton, Samsun'a Hampton markasıyla geliyor!

Hilton Otellerinin 10 markasından biri olan Hampton'u Samsun 'a kazandırmayı hedefleyen Ümsa, şehrin doğu yakasında inşaatı süren oteli 7 Ocak 2014 tarihinde hizmete açmayı planlıyor...

Samsun Hampton nerede Haberi

Samsun Hampton nerede

ÜMSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tunahan Sarıtaşlı, Hampton by Hilton Samsun otelinin, iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için modern konaklama imkanı sunduğunu söyledi. Sarıtaşlı, tütün ürünleri dağıtımı ile turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösterdiklerini belirterek, 2013 yılında 250 milyon TL ciroya ulaştıklarını ifade etti.


Hilton otellerinin küresel markalarından, Hampton by Hilton Samsun’un 4 Mart’ta açıldığını belirten Sarıtaşlı, şu bilgileri verdi:

“Hampton by Hilton, şehir merkezine 10 kilometre uzaklıktaki konumuyla, yerel turistik çekim merkezlerini ziyaret etmek isteyenlere ve otelin ferah çalışma alanlarından faydalanmak isteyenlere hitap...