28 / 04 / 2024

Samsun İnşaat Fuarı nerede

Samsun İnşaat Fuarı nerede

Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş (TÜYAP) tarafından 2-5 Nisan arsında düzenlenecek olan ‘Samsun 2015 İnşaat Fuarı’ öncesi basın toplantısı yapıldı.

Şantiye şefleri birden fazla inşaatta çalışabilir mi? 

Samsun İnşaat Mühendisleri Odası’nda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, şantiye şeflerinin birden fazla inşaat alanında çalışamayacağını dile getirdi. 

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

TOKİ Samsun 1.526 dükkan ihalesi yarın!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 297 konut ihalesi yarın!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi 1 Temmuz'da!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 1 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin inşaatı durdu!

2017'de Samsun'da ihalesi yapılan ve 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yıl dönümünde bitirilmesi hedeflenen Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi İnşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle durdu. 

Samsun İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde gerçekleştirilen Samsun 4. İnşaat Fuarı'nı 34 bin 589 kişi ziyaret etti.

Samsun İnşaat Fuarı açıldı!

“Samsun 4. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı” kapılarını açtı.

İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe oluyor!

Samsun'da Güvenli İnşaat Sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, "İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe meydana geliyor." dedi

Samsun İnşaat Fuarı nerede Haberi

Samsun İnşaat Fuarı nerede

‘Samsun 2015 İnşaat Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma Havalandırma, doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’ Samsun Büyükşehir Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), İnşaat Mühendisleri Konfederasyonu(İMKON) Mimarlar Odası, Makina Mühendisleri Odası ve İnşaat Mühendisleri odası işbirliğinde 02-05 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Sheraton Otel’de düzenlenen basın açıklamasına Samsun Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz katıldı.


ERSÖZLÜ: “SAMSUN YABANCI İŞ ADAMLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK”

Fuar sayısını 5 yıl içinde kademeli olarak artırarak Samsun’u 10-12 fuar yapılan fuar şehri haline getireceklerini söyleyen TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Bu inşaat...