21 / 05 / 2024

samsun itfaiye binalarının inşaatında son durum

samsun itfaiye binalarının inşaatında son durum

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ilçelerde yapılan yeni hizmet binalarıyla yakında hizmet vermeye başlayacak.Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin itfaiye binalarının inşaatlarındaki son durumu anlattı.

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Samsun'da binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı!

18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsunda yapılacak ’23’üncü İşitme Engelliler Olimpiyatı’ hazırlıkları son aşamaya geldi. Olimpiyat kapsamında Samsun'daki binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı.

Samsun'da 7 itfaiye binasının inşaatında sona yaklaşıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ilçelerde yapılan yeni hizmet binalarıyla yakında hizmet vermeye başlayacak.Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin itfaiye binalarının inşaatlarındaki son durumu anlattı.

Kocaeli'de D-100’e bakan binaların dış cepheleri iyileştirildi!

Kocaeli'nin yaşanabilir, estetik ve kent kimliği kazanmış örnek şehir olması için projeler hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin meydanları ve ana güzergahlarına bakan binaların dış cephelerinin iyileştirilmesi için çalışmalar yürütüyor.

Yeniden inşa edilen binaların emlak vergisi!

Emlak vergisi, taşınmazın türüne göre belirlenen oranlarda hesaplanıyor. Peki, evinizin bulunduğu binanın yıkılarak yeniden inşa edileceğini düşünelim. Bu durumda yeniden inşa edilen binaların emlak vergisi nasıl ödenecek?

İzmir Kordon'daki binaların cepheleri yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kordonunda binaların sahile bakan cephelerinde görüntü kirliliğini önleyecek gönüllülük esasına dayanan bir projeyi hayata geçirdi..

Şanlıurfa Tekel Caddesi'ndeki binaların dış cephesi aynı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor.

Şanlıurfa’da binaların dış cephesi tek tip oluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor. Vatandaşların desteklediği proje kenti yeni bir yüze kavuşturacak.

Bursa'da binaların yapı denetimi yetersiz!

Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Ağlan, Bursa'nın depreme hazırlıklı olmadığını, kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan binaların da yapı denetiminin yetersiz olduğunu belirtti.

İzmit'te imar yolundaki binaların yıkım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, imar yolunda kalan ve şehir estetiği açısından görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Kamu binalarının kiraları mercek altında!

Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Başkanı Emre Sevim, fahiş kira bedelleriyle anlaşma yapan kamu kurumlarının devletin kaynaklarını israf ettiğini söyleyerek, "kendi binalarını inşa edebilirler" dedi.

samsun itfaiye binalarının inşaatında son durum Haberi

samsun itfaiye binalarının inşaatında son durum

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, ilçelerde yapılan yeni hizmet binalarıyla yakında hizmet vermeye başlayacak.


Yeni yapılan ve tadilatı devam eden itfaiye hizmet binaları hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Rıza Zengin, "İtfaiye yapılanması içerisinde istasyon bazında çalışmalarımız sürüyor. Bafra’da mevcut itfaiye hizmet binamızın tadilatı sürmektedir. Tekkeköy itfaiye binamızın kaba inşaatı bitti ve diğer çalışmaları da devam ediyor. Ladik itfaiye hizmet binamızın ihalesi yapıldı. İnşaat çalışmaları başlamak üzere. Salıpazarı ilçemizde bir hizmet binası planlamamız var. Vezirköprü’de yeni hizmet binası için arsa çalışmalarımız devam ediyor. Çarşamba’daki mevcut itfaiye binamızda tadilat yapmayı düşünüyoruz fakat arsa temin edebilirsek oraya da yeni bir yapmayı planlıyoruz. Bunların dışında diğer yerlerdeki itfaiye hizmeti, bina bazında da çözüme kavuşturulmuş durumda. İtfaiye araçları konusunda teşkilatı...