27 / 05 / 2024

Samsun Kavak güreş sahası

Samsun Kavak güreş sahası

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı’ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

TOKİ Samsun Kavak başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Samsun Kavak başvuruları için bugün son gün. Toplamda 77 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Samsun Kavak projesinde dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

2016 TOKİ Samsun Kavak Evleri başvurusu!

2016 TOKİ Samsun Kavak Evleri başvurusu için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru bedeli kapsamında 3+1'ler için 6 bin TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede 77 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Samsun Kavak başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Samsun Kavak'ta başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Projede daire fiyatları 131 bin 844 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Samsun Kavak başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Samsun Kavak Evleri fiyatları!

TOKİ Samsun Kavak Evleri fiyatları 131 bin 844 TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin 3+1 olarak dizayn edildiği projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul ediliyor.

Samsun Kavak TOKİ son başvuru günü!

Samsun Kavak TOKİ son başvuru günü 30 Kasım 2015 olarak belirlendi. Yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin 120 ay vadelendirildiği projede başvuru ücreti olarak 6 bin TL alınıyor.

Samsun Kavak Belediye Projesi başvuruları!

Samsun Kavak Belediye Projesi başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 131 bin 844 TL'den başlangıç gösteren proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Samsun Kavak'a güreş sahası müjdesi!

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı’ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

TOKİ Samsun Kavak son başvuru günü!

TOKİ Samsun Kavak son başvuru günü 30 Kasım 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 110 ve 124 metrekarelik daire seçenekleri yer alıyor.

2013'te konut satışları geçen yıla göre yüzde 76,4 arttı!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı" dedi...

Müteahhitler bilanço esasına göre defter tutabilirler!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi'ndeki bugün ki köşesinde defter tutan müteahhitler başlıklı yazıyı kaleme aldı. müteahhitlerle taşeronlar, ihtiyari (yani isteğe bağlı olarak) bilanço esasına göre defter tutabilirler...

Işık Gökkaya: Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı!

Işık Gökkaya, konut satışlarının 2013'ün ilk dokuz ayında 862 bin olarak gerçekleştiğini belirterek, "Konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76,4 arttı" dedi.

Samsun Kavak güreş sahası Haberi

Samsun Kavak güreş sahası

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı’ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Kavak Dernekler Federasyonu’nun (KADEF) düzenlediği akşam yemeğinde Kavaklılarla bir araya geldi. İlkadım Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve eşi Eda Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, KADEF Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve kavaklılar katıldı. Yemekten önce konuşma yapan KADEF Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan Güven Göleti güreş meydanına tribün yapılması için istekte bulundu. Bakan Kılıç ise gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.


KARAGÖZ: “SAYIN BAKANIMDAN...