28 / 04 / 2024

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.



Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçedeki taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı, ilçe esnafı ile zaman zaman biraraya geldiklerini hatırlatan Başkan Sarıcaoğlu, "İlçemizdeki değişimi en çok esnafımız yaşayacak. Cezaevi ve  TOKİ  gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi. 


PROJELER İSTİKRARLA OLUR 

Göreve geldiği günden bu yana ilçenin kalkınması için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Sarıcaoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Kavak'a yeni gelen insanlara ilçemizi tanıtmak sizlere, hizmet getirmek de bizlere düşüyor. Herkes rahat olsun seçimde verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız, bunların birçoğunu da zaten gerçekleştirdik. Gerçekleştiremediklerimiz için de büyük yollar kat ettik. Çok yakında bunların da müjdesini vereceğiz. Biz hizmet için geldik, hizmet etmediğimiz bir günü dahi zarar görürüz. Siz değerli taksici esnafımızın ne sorunu varsa belediye olarak verelim. Esnafımız bizler için her zaman değerlidir."



Haber Gazetesi 


Geri Dön