11 / 05 / 2024

samsun Kavak projeleri

samsun Kavak projeleri

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

Samsun Kavak'a 180 kişilk yurt inşa edilecek!

Samsun Kavak Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşındıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu’na(KYK) verilmesi için Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile protokol imzaladı.

İbrahim Sarıcaoğlu: Kavak'ın doğal güzellikleri ortaya çıkarılacak!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, Samsun Kavak'ta saklı kalmış pek çok doğal güzelliklerin bulunduğunu, bu güzelliklerin meydana çıkartılması için de çalışmalar başlattığını söyledi

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Samsun Kavak'ta 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli Asarcık İlçesi Musaağa Mahallesi'nde yer alan iki adet tavuk çiftliği, lojman ve idari bina 3 milyon 555 bin 233,44 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

Samsun’da Arap üniversitesi projesi askıya alındı!

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Topaloğlu, ilçede yapılacak Arap üniversitesinin 15 Temmuz'dan dolayı askıya alındığını açıkladı.

samsun Kavak projeleri Haberi

samsun Kavak projeleri

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçedeki taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı, ilçe esnafı ile zaman zaman biraraya geldiklerini hatırlatan Başkan Sarıcaoğlu, "İlçemizdeki değişimi en çok esnafımız yaşayacak. Cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi. 


PROJELER İSTİKRARLA OLUR 

Göreve geldiği günden bu yana ilçenin kalkınması için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Sarıcaoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Kavak'a yeni gelen insanlara ilçemizi tanıtmak sizlere, hizmet getirmek de bizlere düşüyor. Herkes rahat olsun seçimde verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız, bunların birçoğunu da zaten gerçekleştirdik. Gerçekleştiremediklerimiz için de büyük yollar kat ettik. Çok yakında bunların da müjdesini vereceğiz. Biz hizmet için geldik, hizmet etmediğimiz bir günü dahi zarar görürüz. Siz değerli taksici esnafımızın ne sorunu varsa belediye olarak verelim....