02 / 05 / 2024

Samsun Kavak yeni yol

Samsun Kavak yeni yol

Samsun'un Kavak ilçesi Mahmutlu ve Mahmutbeyli mahallelerindeki beton yol çalışmalarını inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Sona yaklaştık. Son üç yüz metrelik bir bölüm kaldı" dedi.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

Samsun'a 3 yeni millet bahçesi daha geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'da 3 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Samsun'da 2 bin 500 konutluk yeni bir rezerv alanı oluşturuluyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent içerisinde 2 bin 500 konutluk yeni rezerv alanı oluşturuyor. 

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Samsun Kavak yeni yol Haberi

Samsun Kavak yeni yol


Havza ilçesinde şehit onbaşı Muhammet Yılmaz için okutulan Mevlid-i Şerife katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ardından Kavak ilçesinde devam eden beton ve asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Beton yol çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyleyen Başkan Yılmaz, "Çalışma yaptığımız bu yollar birden fazla köyümüzü birbirine bağlıyor. Şu anda beton yol çalışmalarımızda neredeyse sona geldik. Son üç yüz metrelik bir bölüm kaldı. Bu kısım da en kısa sürede tamamlanacak. Burada büyük bir özveri ile gece gündüz demeden çalışan tüm işçilerimize ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Yılmaz, işçilerin fotoğraf isteğini de kırmayarak işçilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Taşhan'da devam eden çalışmaları da inceleyen Başkan Yılmaz, burada karşılaştığı Ali ve Mülkiye Ateş çiftine mutluluk dileyerek ilçeden ayrıldı.

Başkan Yılmaz'a incelemeleri sırasında...