29 / 04 / 2024

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi son durum

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi son durum

Toybelen'de inşa edilen Keresteciler Sanayi Sitesi ile ilgili S.S. Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 'Sanayi sitesindeki sorunların çözümü konusunda elimizden ne geliyorsa yapacağız' diye konuştu.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Tekkeköy'de 14 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, Tekkeköy ilçesi, Tekkeköy Mahallesi, Organize Sanayi mevkiinde yer alan fabrika binasını 13 milyon 993 bin 400 TL'ye satıyor...

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Toybelen Sanayi Sitesi için başvurular başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi için müracaatlar başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Türkiye'de ilk defa sanayi kentsel dönüşüm projesi yapıldığını dile getirdi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden OSB yatırımcılarına yer tahsisi!

Samsun'da, yatırımcılara vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, sigorta primi işveren hissesi, döviz ve dövize endeksli kredi gibi desteklerin verileceği ilçelerde Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarına Samsun Büyükşehir Belediyesinin yer tahsis edeceği belirtildi.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

TOKİ Samsun 1.526 dükkan ihalesi yarın!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi son durum Haberi

Samsun Keresteciler Sanayi Sitesi son durum

Samsun'da referandum çalışmalarına devam eden AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ile birlikte S.S. Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleriyle kahvaltı bir araya geldi. İlkadım ilçesi Toybelen mevkinde yapımı devam eden ve yüzde 40'lık bir bölümü tamamlanan İhtisas Keresteciler Sanayi Sitesi'nin inşa aşamasında karşılaştıkları kredi sorununu Milletvekili Kurt'a anlatan esnaf, destek sözü aldı.

TEMMUZ AYINDA BİTECEK

Kahvaltının başında konuşan S.S.Samsun Güney Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Öğretici, "Canik Eski Sanayi Sitesi'nde yer alan kerestecilerin 2009 yılında taşınması gündeme geldi ve bu nedenle kooperatif kurduk. Sonrasında Büyükşehir Belediyesi'nin Toybelen'de 5 bin dönüm bir sanayi alanı oluşturduğunu öğrendik. 2013 yılında aynı yerde 168 bin metrekare imarlı arsanın tarafımıza tahsisi talebinde bulunduk. Arsa istimlak...