18 / 05 / 2024

samsun kiralık termal otel

samsun kiralık termal otel

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Mevlüt Oral: Samsun'da kiralık ev bulamayacağız!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut piyasasındaki durgunluktan bahsetti. Oral, “Böyle giderse kiralık ev dahi bulamayacağız. Üretim yok” dedi.

Samsun'a 25 milyon dolarlık termal yatırım!

Samsun Havza'da termal yatırıma başlayan firma, Katarlı bir firma ile gerçekleştirdiği ortaklığın ardından proje tutarını 25 milyon dolara yükseltti.

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'da bulunan 88 odalı termal oteli 15 yıllığına kiraya veriyor. İhalesi 25 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleşecek.

Samsun'da kiralık daire kalmadı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, "Samsun'da kiralık daire kalmadı. Emlakçılarımız sokak sokak gezip boş kiralık daire var mı diye bakıyor. Sonunda bugünleri de gördük" diye konuştu.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı tarafından 15 yıllığına, 88 odalı termal otel işletme kiralama işi aylık 60 bin TL'ye 23 Mart 2015 Pazartesi günü ihale edilecek.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Bolu'ya 250 milyon dolarlık termal kasaba!

Hisseli gayrimenkul sistemi ile misafirlerini ağırlayacak olan Narven Termal Kasaba, 450 bin metrekare alanda, 7 bin 200 yatak kapasitesiyle Bolu turizmini iki katına çıkaracak. Bolu'ya 250 milyon dolarlık termal kasaba...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

samsun kiralık termal otel Haberi

samsun kiralık termal otel

HAVZA BELEDİYESİ TURİSTİK TERMAL TESİSLER VE ÇOK KATLI OTOPARK KİRALAMA İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Samsun İli Havza Belediye Başkanlığından:


İhale Konusu: Mülkiyeti Havza Belediyesine ait aşağıda tapu bilgileri yazılı olan, İmaret Mahallesinde bulunan, Turistik Termal Tesisler ve Çok Katlı Otopark (Termal Otel) mevcut durumu ile ekli listedeki menkul mallarla birlikte, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesinin (c) fıkrasında belirtilen “Açık Teklif Usulü” ile ihale edilerek iş bu ihale şartnamesi doğrultusunda, Belediyemiz Encümeninin 04.01.2016 Tarih ve 8 Sayılı Kararı ile 10 (On) yıllığına kiraya verilecektir.


KİRAYA VERİLECEK TURİSTİK TERMAL TESİSLER TAPU VE BİNA BİLGİLERİ;

1.1. Ana tesis;

Ada No                         :  267

Parsel No                      :...