27 / 04 / 2024

samsun konaklama yatırımları

samsun konaklama yatırımları

Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun'un "Saklı Cennet" unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta 3 konaklama yatırımı yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Anadolu'da otel yatırımları artıyor!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) tarafından yapılan açıklamaya göre Anadolu illerindeki konaklama yatırımlarında dikkat çekici artışlar yaşanıyor...

Zihni Şahin: Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

Çanakkale otel yatırımlarının yeni gözdesi oluyor!

Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken kenti Çanakkale, turizm yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Günübirlikçilerle birlikte yılda 2 milyon turiste ev sahipliği yapan kentin turizmdeki hedefi ise konaklama sayılarını artırmak.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun'da altyapı yatırımlarına kış molası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun Asarcık büyükşehir yatırımlarıyla değişiyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin turizm potansiyellerini gün ışığına çıkarıp ekonomilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yatırımlarına hızla devam ediyor.

Yılın ilk 7 ayında otel yatırımları yüzde 21 geriledi!

Türkiye Otelciler Birliği, Türkiye genelinde konaklama sektörü yatırımlarında Temmuz 2016'da proje sayısının azaldığını ancak yatırımların parasal miktarında artış meydana geldiğini açıkladı.

samsun konaklama yatırımları Haberi

samsun konaklama yatırımları

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin THY Samsun Bölge Müdürlüğü ile yabancı yatırımcılara yönelik ortaklaşa yürüttüğü uluslararası turizm ve tanıtım gezileri, meyvelerini vermeye başladı. Arap ülkelerinde de gerçekleştirilen tanıtımlar neticesinde Arap yatırımcılar, Saklı Cennet'e yatırım yapmak için birbiriyle yarışıyor. Medineli iş adamı Hassan Ashoor, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Ashoor, yatırımları hakkında bilgi verip taleplerini iletti. Ayvacık'tan, ortakları ile birlikte toplamda 21 bin dönüm arazı satın alan turizmci Hassan Ashoor, konaklamaya yönelik 3 proje hazırladı. Ashoor, ilçede 56 dairelik normal konut, 30 dairelik apart otel ve 5 villa yapacak. Arkadaşı olan iş adamı ise 90 dairelik konut inşa edecek. İlçeden 2-3 arsa daha almak isteyen iş adamı Hassan Ashoor, Gürgenyatağı mevkisinde villaların inşaatına başladığını...