21 / 05 / 2024

samsun ladık toki konutlaru

samsun ladık toki konutlaru

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Toplu Konut Projesinde yer alan 143 adet konut kura ile satışa sunuluyor. 143 adet konutun bulunduğu Samsun Ladik TOKİ Evleri kura çekimi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

Anne babalara müjde! Kırtasiye yardımı başvuruları başladı! 1 Eylül’den itibaren hesaplara yatacak! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye yardımı başvuruları başladı. Kırtasiye yardımı başvuruları e-Devlet sisteminden online olarak alınacak. Ekonomik destek çerçevesinde kırtasiye yardımı için öğrenci başvuru süreci 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için merakla araştırılıyor.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Bakan Kurum sosyal medyadan duyurdu: "141 bin 300 konutun yapımına başladık"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Asrın felaketinin 3'üncü ayında 141 bin 300 konutun yapımına başladık. 58 bin 629 konutun temellerini attık" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 5 gün sonra açıklayacak. Geri sayım başladı. İşe euro böyle olacak. Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın.

Başvurular başladı! Bakanlık karşılıksız 1.300 TL veriyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen kırtasiye yardımı için başvurular başladı. Kırtasiye yardımı nasıl alınır ? Kırtasiye yardımına kimler başvurabilir? İşte tüm detaylar….

Konya Hüyük TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Hüyük projesinde yer alan 11 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Körfez'de 1500 konutun inşaatı için düğmeye bastı!

TOKİ, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 1500 konut inşa etmek için çalışmalara başladı. Kısa süre önce kuruma yer teslimi yapıldı. 

Gölcük Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde hayata geçirilen millet bahçesi için inşaat çalışmaları başladı. Kısa sürede tamamlanması beklenen millet bahçesi 56 bin metrekare alana sahip olacak.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi hizmete başladı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın ortaya koyduğu önemli projelerden olan Kamu Külliyesi Projesi’nde sona gelindi. Dulkadiroğlu Belediye Hizmet Binası’nın hizmete başladığı külliye alanında, Dulkadiroğlu Kaymakamlığı ve bağlı müdürlüklerde faaliyetlerine başladı.

Samsun Hükümet Konağı 23 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 23 Aralık 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Malatya'da 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Malatya'da 1555 tanesi ahırlı köy evi olmak üzere toplam 5 bin 24 konut inşa etmek için çalışmalara başladık" dedi.

Murat Kurum: Siirt'te bugüne kadar kentsel dönüşüme 12 milyon liralık destek sağladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Siirt'te bugüne kadar kentsel dönüşüme 12 milyon liralık destek sağladık, 490 riskli binanın 460'ının yıkımını gerçekleştirdik." diye konuştu.

samsun ladık toki konutlaru Haberi

samsun ladık toki konutlaru

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Toplu Konut Projesinde yer alan 143 adet konut için kura ile satışa sunuluyor. 143 adet konutun kura çekimi bugün gerçekleşecek. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Ladik TOKİ Evleri kura çekimi 16 Haziran 2015 tarihinde Ladik Belediye Düğün Salonu’nda saat 14:00’ da gerçekleşecek. 


TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuru listesi için