02 / 05 / 2024

Başvurular başladı! Bakanlık karşılıksız 1.300 TL veriyor!

Başvurular başladı! Bakanlık karşılıksız 1.300 TL veriyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen kırtasiye yardımı için başvurular başladı. Kırtasiye yardımı nasıl alınır ? Kırtasiye yardımına kimler başvurabilir? İşte tüm detaylar….



Okulların açılmasına az bir zaman kala aileler ve öğrenciler okul alışverişlerine devam ediyor. Ancak her geçen gün artan maliyetler vatandaşı olumsuz etkiliyor. Aileler artan fiyatların ardından kırtasiye alışverişlerini nasıl yapacaklarını düşünürken sevindiren açıklama Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından geldi.

Aile ve Sosya Politikalar Bakanlığı, yaptığı açıklamasında ihtiyacı olan vatandaşlara kırtasiye malzemeleri için karşılıksız olmak üzere bin 300 TL verileceğini belirtti.

Kırtasiye ürünlerinde ki fiyat artışı sonrası aileler alışverişi nasıl tamamlayacaklarını düşünüyordu. İşte Kırtasiye yardımı 2022 hakkında tüm detaylar…

KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIYOR?

Başvuruda bulunmak isteyenler kırtasiye yardımı için başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor. Bakanlık yaptığı açıklamasında başvuruların e-Devlet üzerinden başlayacağı ifade edildi. Hane halkı kişi başı aylık ortalama net asgari ücretin altında olan vatandaşlar, dar gelirli olarak tanımlanmaktadır. Dar gelirli vatandaşlar e-Devlet üzerinden başvurularını yapabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön