29 / 04 / 2024

Emekli promosyonları bir yana şimdi de annelere para veriliyor! Başvurana anında karşılıksız 1300 TL!

Emekli promosyonları bir yana şimdi de annelere para veriliyor! Başvurana anında karşılıksız 1300 TL!

Anneler anında PTT'den 1300 TL nakit para kazanıyor! Karşılıksız ve geri ödemesiz hemen şimdi bakın! Koşun hemen bakın, sonra ben bilmiyordum demeyin!



Devlet kurum ve kuruluşları, ekonomik kriz dönemlerinde bile tüm dar gelirli vatandaşlara destek sunmayı sürdürüyor. Bir devlet kuruluşu olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da yeni doğum yapmış kadınlara analık desteği sunuyor. Ayrıca 1300 TL olarak bir defa ödenir.  Karşılıksız ve geri ödemesiz doğum yardımı hakkında daha fazla bilgi için haberi okuyun... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön