16 / 05 / 2024

samsun limanı tesisleri

samsun limanı tesisleri

Türkiye ve Rusya arasında denizyolu-demiryolu kombine taşımacılığı yapmak üzere Samsun Limanı'nda yapılan tesisler, 19 Şubat'ta törenle açılacak...

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Ambarlı Liman Tesisleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri, Liman (Yükleme ve Boşaltma) İskele ve Rıhtım Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Avrasya GYO Samsun'daki 2 akaryakıt istasyonunu MEPET'e kiraladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun İlkadım'daki 2 adet akaryakıt istasyonunu MEPET Metro Petrol ve Tesisleri San.Tic.A.Ş.'ye aylık 14 bin TL + KDV bedelle kiraladı...

Samsun'daki Yalı Kafe Millet Kıraathanesi olacak!

Samsun'da İller Bankasına ait olan fakat senelerdir ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, satışa çıkarıldı. Kısa bir süre sonra Yalı Kafe AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi.

Samsun Akdağ'daki tesisler yenilenecek!

Karadeniz'in en büyük metropol kenti Samsun'da Büyükşehir Belediyesi, Akdağ'daki tesisleri yenileyecek.

Akdeniz demiryoluyla Karadeniz'e bağlanıyor!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada, "Mersin Limanı'nı Samsun Limanı'na kadar bağlayacak olan bir hattın ilk adımı olan Aksaray-Ulukışla hızlı tren demiryolu hattının yapımını yatırım programını aldık." diye konuştu.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri hizmete girdi!

Samsun'un en büyük toplantı ve düğün organizasyonlarının yapılacağı, etüt merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark ve dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanın bulunduğu Derebahçe Sosyal Tesisleri hizmete girdi.

Samsun'da yapımı tamamlanan tesisler incelendi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden tesisleri inceledi. Kılıç, projelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri açıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından 18 ayda tamamlanan Derebahçe Sosyal Tesisleri görkemli bir törenle açıldı.

Samsun Liman Gölü 5 yıllığına kiraya verilecek!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan "Liman Gölü"nü 5 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu.

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri bayram sonrası açılacak!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe ve Çay mahallesi sakinleri ile iftarda bir araya gelerek, Derebahçe Sosyal Tesisleri'nin bayram sonrası açılışının yapılacağını müjdesini verdi.

samsun limanı tesisleri Haberi

samsun limanı tesisleri


Samsun-Kavkaz Demiryolu Feribot Hattı Projesi kapsamında, Türkiye ve Rusya arasında denizyolu -demiryolu kombine taşımacılığı yapmak üzere Samsun Limanı'nda yapılan tesisler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Rusya Federasyonu Ulaştırma Bakanı Maxim. Y. Sokolov'un katılımıyla 19 Şubat'ta törenle açılacak.


Projeyle, Rus trenleri Türkiye'de, TCDD'ye ait trenler de Rusya'daki demiryollarında yük taşıyabilecek.


Taşıma maliyetlerinin azaltılmasına ve taşıma sürelerinin kısaltılmasına imkan verecek proje, Türkiye üzerinden Rusya, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Türki Cumhuriyetler ve İskandinav ülkelerinin; Akdeniz, Orta Doğu, Orta Asya, Hindistan ve Çin bağlantısını sağlayacak.


Samsun-KavkazDemiryolu Feribot Hattı ile Türkiye ve Rusya arasında ilk aşamada yıllık 200 bin ton yük...