02 / 05 / 2024

samsun mobilya firmaları

samsun mobilya firmaları

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan, İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Samsunlu firmalar damga vurdu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

Mobilya sektörü 2020 yılını canlı kapatacak!

Kamu bankalarının normalleşme sürecine geçişte sosyal hayatın canlanması için hayata geçirdiği paket kapsamında yerli üretim yapan mobilya sektörünü desteklemek için yerli üretim yapan firmalar ile anlaşmalar gerçekleştirilecek...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

Samsun'da en riskli deprem bölgesi Ladik!

Samsun Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, Samsun'da olası bir depremde en riskli bölgenin Ladik olduğunu ve denetim firmalarının etkin kullanılması gerektiğini belirtti...

Karra Mobilya Katar'a 20 milyon dolarlık ihracat yapacak!

Aylık 66 bin metrekare üretim kapasitesiyle sabit mobilya sektöründe Türkiye’nin sayılı firmaları arasında yer alan Karra Mobilya, Expo Turkey by Qatar fuarından 5 milyon dolarlık anlaşmayla döndü.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, sanayi sitelerindeki hurda yığınları ve çöp atıklarına tepki gösterdi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ öncülüğünde düzenlenen Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı yarın başlayacak.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Mobilya sektöründe stoklar eriyecek!

2016'da mobilya sektöründe satışlar azaldığı için firmaların elinde stoklar oluştu. Sektör temsilcileri, stokların fuarların etkisiyle erimesini hedefliyor. Mobilyacılar KDV düzenlemesiyle büyüme bekliyor.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

samsun mobilya firmaları Haberi

samsun mobilya firmaları

Türkiye’nin en büyük, dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan, İstanbul Mobilya Fuarı’na bu yıl Samsunlu firmalar damga vurdu.


Samsun TSO’nun yürüttüğü Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi kapsamında fuara katılan Samsunlu mobilyacıların tasarımı ve kalitesiyle, işlevselliğiyle öne çıkan, özgün tasarımlarla hayat bulan mobilyaları katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından 2005 yılından itibaren organize edilen, Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olan, “İstanbul Mobilya Fuarı”na Samsunlu mobilya firmaları adeta damga vurdu. Fuara, Ekonomi Bakanlığı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi programı kapsamında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen “Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi”nde yer alan Samsun markaları katıldı. Yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, Samsunlu firmaların yer aldığı stantlar büyük ilgi gördü.


TÜRK MOBİLYA...