08 / 05 / 2024

samsun Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi

samsun Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi

İlkadım Mecidiye Caddesi esnaflarını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun eski alışveriş caddeleri İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli Cadde ve Sokak Düzenleme Çalışmaları ile nefes alacak" dedi.

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Bitlis'de cadde sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehri olan Bitlis’te cadde sağlıklaştırması çalışmalarına başladı.

Maltepe'nin 13 noktasında prestijli cadde çalışması!

Maltepe Belediyesi, 2016 yılında ilçenin cadde ve sokaklarına 50 bin 703 ton asfalt dökerek, 40 kilometre yolu asfaltladı

Konya Çeltik'e prestijli cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çeltik ilçesinde prestij cadde düzenlemesinde sona yaklaştı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya’nın tüm ilçelerine prestij cadde kazandırma çalışmalarına devam ediyor.

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu!

Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks konut projesi “Park Residences Cadde” yeni ve ses getirecek reklam kampanyasının yüzü olarak ünlü TV sunucusu Mesut Yar ile anlaştı.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Maltepe'deki prestijli sokak sayısı 22'ye çıkacak!

Maltepe Belediyesi, son 2 yıl içerisinde prestijli cadde ve sokak sayısını 15’e çıkarırken, ilçe genelinde toplamda 8.5 kilometrelik alanda, prestijli sokak çalışması yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den prestijli cadde uygulaması!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin her ilçede yapılacağının müjdesini verdiği Prestijli Cadde uygulaması, Büyükşehir Belediyesi tarafından Emniyet Caddesinden sonra Hilvan'da yapılmaya başladı.

İlkadım'da ‘Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi’ sürüyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kuyumcular Caddesi’ndeki çalışmaları kontrol etti. Başkan Tok, eski ticaret ve alışveriş merkezlerin canlı tutulması yönünde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Çiftlik Cadde AVM Samsun'un vizyonuna katkı sağladı!

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve beraberindeki esnaflar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, Çiftlik Cadde AVM projesi için teşekkür ettiler.

Samsun Tekkeköy'de yol ve asfalt çalışmaları incelendi!

Samsun Tekkeköy yol ve asfalt çalışmaları incelend Başkanı Hasan Togar, ilçenin çehresini değiştirecek olan ana cadde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Tekkeköy'de ana cadde projesi hızlandı!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin çehresini değiştirecek olan ana cadde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Çiftlik Cadde AVM projesinde son durum ne?

Samsun Büyükşehir Belediyesi "Çiftlik Cadde AVM" projesi kapsamında İstiklal(Çiftlik) Caddesi üzerinde bulunan binalara dış cephe kaplama çalışmaları ve giriş katlarında bulunan ışıklandırma ve elektronik sistemleri yapmaya devam ediyor.

samsun Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi Haberi

samsun Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi

İlkadım Mecidiye Caddesi esnaflarını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun eski alışveriş caddeleri İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli Cadde ve Sokak Düzenleme Çalışmaları ile nefes alacak" dedi.

Mecidiye Caddesi’nde bulunan esnafları iş başında ziyaret eden Başkan Erdoğan Tok, vatandaşlarla çay içerek bir süre sohbet etti. İnsana dokunan ve gönüllere değen projeler ürettiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eski ticaret ve alışveriş merkezlerin diri ve canlı tutulması yönünde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Samsun ekonomisin temel aktörü olan esnafları düşünen belediyecilik icra ettiklerini belirten Erdoğan Tok, Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi kapsamında Samsun’un eski alışveriş caddeleri üzerine bir dizi çalışma başlattıklarını söyledi. İlk olarak Kuyumcular Caddesi üzerinde yol ve peyzaj çalışmalarının yapıldığını ifade eden Tok, "Vatandaşların alışverişlerini yoğun olarak yaptıklarını bu...