21 / 05 / 2024

samsun projeleri son durum

samsun projeleri son durum

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye binasının ve birçok başka kamu kurumunun yeni hizmet binalarının yapılması planlanan arsanın Milli Savunma Bakanlığı’ndan tahsisinin henüz yapılamadığını belirtti.

Son dakika Samsun'da deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi Karadeniz'de Samsun açıklarında bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte detaylar...

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun'da 11 bin 539 konut projesi hayata geçiriliyor!

Türkiye'nin 80 vilayeti ile Samsun'un da bu hizmetlerden payına düşeni aldığını belirten Erdoğan, Samsun'a son 18 yılda toplam 30 milyar TL'yi geçen yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, Samsun'da 11 bin 539 konut projesinn de hayata geçirildiğini belirtti.

Müteahhit ve ev sahiplerine çözüm Birikimevim’den!

Türkiye'nin büyük kentlerinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projeleri son yıllarda Anadolu’nun birçok kentine de yayıldı. Kentsel dönüşüm sürecinde olan yapılar için finansal çözümler sunan Birikimevim, bu konudaki bakış açısını sempozyuma taşıdı...

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

TOKİ Samsun Canik son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik projesinde yer alan konutlar için başvuru tarihi bugün sona eriyor.

TOKİ Van Kalecik ve Edremit son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Van Kalecik ve Edremit projeleri için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Samsun ve Ordu projeleri tamamlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Samsun ve Ordu şantiyelerinde incelemeler yaptı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “Gülsan Sanayi esnafımızı asla mağdur etmeden onları en uygun yere taşıyacağız." diye konuştu

Samsun Lojistik Köy projesinde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla devam eden Lojistik Köy projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

samsun projeleri son durum Haberi

samsun projeleri son durum


Geçtiğimiz aylarda eski havaalanındaki yaklaşık 200 dönümlük arsayı Milli Savunma Bakanlığı'ndan alarak yerine belediye binası, valilik ve diğer birçok kamu kurumunu taşımayı düşündüklerini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu alanın belediyemiz tarafından alınması için çok çaba harcadık. Ama şimdilik çözemedik. İnşallah ilerde bir şekilde formül bulabiliriz. Eski havaalanının ön tarafında bulunan alanı Milli Savunma Bakanlığı'ndan almış olsaydık, valiliğimizi, büyükşehir belediyemizi, İlkadım belediyemizi ve birçok kamu kuruluşunu da buraya getirmeyi hedeflemiştik. Bir takım bürokratik sorunlar yüzünden bunu şimdilik erteledik" dedi.

Söz konusu alana yapılacak olan Kamu Kampüsü Projesi ile çevrenin daha da gelişeceğine dikkat çeken Başkan Yılmaz şunları söyledi; “ Düşünebiliyor musunuz? Burada büyükşehir belediyemiz, valilik ve etrafını tetikleyen, kendi manyetik alanı içerisinde ışınsal olarak genişleyen, hem Anadolu...