04 / 05 / 2024

Samsun Shangri La açılış töreni

Samsun Shangri La açılış töreni

Tanrıverdi Holding Başkanı Recep Tanrıverdi "Shangri La'dan sonra Samsun'a otel yapmam için benimle görüştüler. O kadar ısrar ettiler ki biz de yatırıma karar verdik" dedi.

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun'da hayata geçirilmesi planlanan 2.2 milyar TL'lik 109 proje, yatırım teşvik belgesi aldı!

Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yatırımcıların teşvik başvurularının 2020'de bir önceki yıla göre yükseldiği şehirde, 2020'de teşvik tutarında 2019 yılına göre yüzde 56 artış yaşandığı kaydedildi.

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Samsun'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Samsunlu vatandaşlar, özellikle kent merkezinde hayata geçirilen yapılaşmanın eski olduğunu söyleyerek, Samsun'da kentsel dönüşümün ivedilikle gerçekleştirilmesi gerektiğini kaydetti.

Samsun'da kentsel dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Demir, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ile Samsun’u çarpık yapılaşmadan kurtaracağız” dedi.

Perakendenin devlerine ödül!

Markalar Derneği’nin desteğiyle düzenlenen "Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri" 21 Aralık 2017 Shangri-La İstanbul’da gerçekleşti. İşte detaylar ...

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

Samsun Atakum'da kaçak yapılaşma gündemde!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Büyükşehir Belediye Başkanı İshak Taşçı, projelerden yatırımlardan ve hizmetlerden konuştular. Kaçak yapı sorunu masaya yatırıldı.

Kartal Wings projesinin lansmanı 3 Mayıs'ta!

AMAD Gayrimenkul ve Umran Yapı tarafından 200 milyon TL'ye hayata geçecek Kartal Wings projesi 3 Mayıs Çarşamba Shangri La Hotel’de saat 09:30’da basına tanıtılacak.

Samsun ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi açıldı!

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ADEKA İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. işbirliğiyle Vezirköprü’de yapımı tamamlanan “ADEKA Çok Programlı Anadolu Lisesi” törenle açıldı.

Samsun'da kaçak yapılaşma önlenecek!

Kalkınma Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) Kasım ayı istişare toplantısı Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yapıldı.

Samsun İlkadım'daki dönüşüm için OKA'ya proje sunulacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Ortak Komisyonu'nda çarpık yapılaşmanın en fazla olduğu İlkadım ilçesindeki kentsel dönüşümün sağlanabilmesine yönelik bir adım daha atıldı.

Fuzul Grup basın toplantısı ertelendi!

Yarın Shangri La Bosphorus Beşiktaş’ta gerçekleşecek Fuzul Grup basın daveti, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Samsun Shangri La açılış töreni Haberi

Samsun Shangri La açılış töreni
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Mavi Akım projesinin imza töreni için gelen Rus lider Putin, İtalyan lider Berlusconi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehirde kalabilecekleri nitelikte bir otel bulamadıklarını, bu nedenle otel yatırımının gündeme geldiğini söyledi. Tanrıverdi Holding Başkanı Recep Tanrıverdi ise "Shangri La'dan sonra Samsun'a otel yapmam için benimle görüştüler. O kadar ısrar ettiler ki biz de yatırıma karar verdik"...