29 / 04 / 2024

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...



Geçen hafta Çin'in Şanghay kentinde ikincisi düzenlenen Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda gerçekleştirilen "Türk lezzetleri" temalı bir etkinlik büyük ilgi gördü.

Fuar esnasında ziyaretçiler, kendilerine sunulan Türk gıda ürünleri için kuyruklar oluşturdu. Bu kuyruklardan en büyüğü Mado Dondurma standının önündeydi.

Arkadaşımız Kerem Köfteoğlu'nun duyumlarına göre, Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur ile onun Çin'deki master franchise'ını üstlenen Nevzat ve Özcan Sezer kardeşler önemli iş görüşmeleri yapmış. Para Dergisi editörlerine gelen bilgilere göre, Turizmde Türk-Japon ortaklığı bu görüşmelerden biri Çin'in ünlü otel markası Shangri-La Grubu yöneticileriyle yapılmış.

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış. Mado'nun yelpazesindeki sütlü ve tatlı ürünlerin Kuşak ve Yol güzergahındaki ülke insanlarının damak zevkine uygun olduğuna inanılıyor. Kulağımıza gelen bilgilere göre, Kanbur yeni açılacak Shangri-La otellerinde 60-70 metrekarelik dükkanlarda ürünlerini satıp tanıtacakmış.
 


Geri Dön