24 / 07 / 2024

Shangri-La mado şube

Shangri-La mado şube

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Mado 2021'de 20 şube daha açacak!

Geçtiğimiz mart ayından itibaren Türkiye'de etkili olan pandemi sonrası hemen her şirket büyüme ve yatırım programlarını yeni normale göre güncelledi. Bu kapsamda Türkiye’nin köklü markalarından Mado da 2021 yılında 20 şube açılışı daha yapacak

Van için 'zemin sıvılaşması' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Van Şube Başkanı Fırat Durmaz,  kent için “Deprem sırasında salınımlardan kaynaklı zeminin sıvılaşma riskinin yüksek olduğu bölgeler var" uyarısında bulundu. 

Anadolubank'tan 2 yeni şube!

Muğla'da Turgutreis ve Yalıkavak şubelerini hizmete açan Anadolubank Bodrum'daki şube sayısını 3'e çıkardı...

Anadolubank şube sayısını artırıyor!

Muğla'da açtığı Turgutreis ve Yalıkavak şubeleriyle müşterilerine hizmet  verecek olan, Anadolubank geçtiğimiz yıl başlattığı yeni şube atılımına bu yıl da devam edecek.

Shangri-La'lara Mado mu geliyor?

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış...

Simit Sarayı New York 6'ncı Cadde'de şube açıyor!

Simit Sarayı New York'ta 5'inci Cadde kadar önemli 6'ncı Cadde'de de şube açacakmış. Açılış yeni yıla yetişecekmiş...

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

1453 Osmanlı, 50 şube açacak!

Doğu ve Batı'nın yemek kültürünü birleştirerek evrensel bir menü oluşturan restoran konsepti 1453 Osmanlı, önümüzdeki dönemde franchise vererek büyümeyi hedefliyor. Bu amaçla da 2018 yılında yurtiçinde ve yurtdışında toplam 50 şube açmayı planlıyor.

Perakendenin devlerine ödül!

Markalar Derneği’nin desteğiyle düzenlenen "Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri" 21 Aralık 2017 Shangri-La İstanbul’da gerçekleşti. İşte detaylar ...

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

Kartal Wings projesinin lansmanı 3 Mayıs'ta!

AMAD Gayrimenkul ve Umran Yapı tarafından 200 milyon TL'ye hayata geçecek Kartal Wings projesi 3 Mayıs Çarşamba Shangri La Hotel’de saat 09:30’da basına tanıtılacak.

Shangri-La mado şube Haberi

Shangri-La mado şube

Geçen hafta Çin'in Şanghay kentinde ikincisi düzenlenen Çin Uluslararası İthalat Fuarı'nda gerçekleştirilen "Türk lezzetleri" temalı bir etkinlik büyük ilgi gördü.

Fuar esnasında ziyaretçiler, kendilerine sunulan Türk gıda ürünleri için kuyruklar oluşturdu. Bu kuyruklardan en büyüğü Mado Dondurma standının önündeydi.

Arkadaşımız Kerem Köfteoğlu'nun duyumlarına göre, Mado Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur ile onun Çin'deki master franchise'ını üstlenen Nevzat ve Özcan Sezer kardeşler önemli iş görüşmeleri yapmış. Para Dergisi editörlerine gelen bilgilere göre, Turizmde Türk-Japon ortaklığı bu görüşmelerden biri Çin'in ünlü otel markası Shangri-La Grubu yöneticileriyle yapılmış.

Shangri-La Grubu'nun Kuşak ve Yol güzergahındaki ülkelerde 2020'ye kadar 50 yeni otel açacağını duyan Kanbur ve Sezer Kardeşler, grubun yöneticileriyle yeni otellerde Mado ürünlerinin satılacağı bir bölüm oluşturulması konusunda el sıkışmış. Mado'nun yelpazesindeki sütlü ve tatlı ürünlerin...