29 / 04 / 2024

Samsun Stadı son durum

Samsun Stadı son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığınca, Karadeniz Bölgesi’nde inşa edilenler arasında bulunan Samsun’daki statta sona yaklaşıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 77'si tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Samsun’un Tekkeköy İlçesi’nde yaptırdığı 19 Mayıs Stadı’nın inşaatında önemli ilerleme kaydedildi. 145 milyon TL'ye mal olacak 33 bin 919 seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Samsun'a yakışır bir stat kazandırıyoruz.Stadyum hizmete girdiğinde restoranları, alışveriş merkezi ve localarıyla bir yaşam merkezi haline gelecek" dedi.

Yeni Samsun Stadı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan 33 bin 919 kişilik stadın çatı işi tamamlanmak üzere. İnşaatının yüzde 75'i tamamlanan stat, kadın şantiye şefi öncülüğünde şekilleniyor.

Son dakika Samsun'da deprem

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi Karadeniz'de Samsun açıklarında bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte detaylar...

Şükrü Saraçoğlu Stadı devrediliyor mu? Son dakika açıklaması geldi!

Fenerbahçe tarafından Şükrü Saraçoğlu Stadının devrine ilişkin bir son dakika açıklaması yapıldı. Peki Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın devir işlemlerinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun'da 11 bin 539 konut projesi hayata geçiriliyor!

Türkiye'nin 80 vilayeti ile Samsun'un da bu hizmetlerden payına düşeni aldığını belirten Erdoğan, Samsun'a son 18 yılda toplam 30 milyar TL'yi geçen yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, Samsun'da 11 bin 539 konut projesinn de hayata geçirildiğini belirtti.

Çotanak Stadı’nda çalışmalar son aşamaya geldi!

Giresunspor Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren yaptığı açıklamalarda Çotanak Stadı'n inşasının son aşamaya geldiğini belirtti.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

TOKİ Samsun Canik son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik projesinde yer alan konutlar için başvuru tarihi bugün sona eriyor.

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

İzmir Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı!

İzmir'de yenilenmesi için temeli 9 Eylül 2017 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılan Alsancak Stadı projesinin son hali ortaya çıktı.

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap son başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Ladik 2.Etap Toplu Uygulaması kapsamındaki 17 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı!

145 milyon TL'ye mal olan Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı. 140 bin metrekare alanda yapılan Samsun 19 Mayıs Stadyumu 34 bin kişiyi ağırlayacak.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda son durum!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, TOKİ tarafından inşa edilen Samunsporun yeni stadıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Stadı son durum Haberi

Samsun Stadı son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığınca, Karadeniz Bölgesi’nde inşa edilenler arasında bulunan Samsun’daki statta sona yaklaşıldı.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan, 140 bin metrekarelik alana sahip stadın temeli 4 Ağustos 2013’te atıldı. 33 bin 919 seyirci kapasiteli stadın çatısı ve dış kaplaması ile saha zeminine çim ekimi tamamlandı.


Çimleri alttan ısıtmalı olacak statta alışveriş merkezi, localar, restoranlar, amatör kulüplere tahsis edilecek antrenman sahaları ve ofisler bulunacak.


Barcelona’nın maçlarını oynadığı Nou Camp Stadı örnek alınarak 50 olan turnike sayısı 72’ye çıkartılan stadyumun böylece 15 dakika içinde boşaltılabilmesi amaçlanıyor.


Tutu: "İki ay içinde çok güzel bir stat ortaya çıkacak"


Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, AA muhabirine, Samsunspor’un yeni stadının muhteşem olduğunu  söyledi. Türkiye’nin yeni inşa edilen diğer statlarından aşağı kalmayan bir tesis yapıldığını vurgulayan Tutu,...