10 / 05 / 2024

samsun terme imarlı mezarlık

samsun terme imarlı mezarlık

Karadenizli esnaf Yusuf Şen (46), Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan kendisine ait arazisini mezarlık yapıp satışa çıkardı. Parsellediği mezarları satan Şen, müşterilerine imarlı mezar tapularını hemen veriyor...

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Belediye 8 kat imarlı arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik ilçesi Düvecik Mahallesi'nde yer alan 8 kat imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Belediyeden Samsun'da KDV'den muaf arsa fırsatı!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Düvecik'te yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Samsun Büyükşehir 345 milyon 154 bin TL'ye 12 kat konut imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan 19 bin 723 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Samsun Büyükşehir imarlı arsa satacak! İhalesi 28 Temmuz'da!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 17 bin 433 metrekarelik arsanın satış ihalesi 28 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir, ticaret-sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

Belediyeden o ilde 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, akaryakıt ve servis istasyonu ile ticaret ve turizm alanı imarlı arsayı satış çıkardı.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

samsun terme imarlı mezarlık Haberi

samsun terme imarlı mezarlık


Karadenizli esnaf Yusuf Şen (46), Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan kendisine ait arazisini mezarlık yapıp satışa çıkardı. Parsellediği mezarları satan Şen, müşterilerine imarlı mezar tapularını hemen veriyor.


Samsun’un Terme ilçesinde ikamet eden Yusuf Şen, mezarlıkların genellikle vakıf veya kamu malı olduğunu, kendisinin ilk özel mezarlık sahibi olduğunu belirtti. Parsellediği ve imar izni aldığı mezar yerlerini satan Şen, gösterilen ilgiden gayet memnun. Şehir merkezindeki dükkanına mezarlık yeri satışıyla ilgili reklam asan Şen, “Bu mezarlık projesi ilk başta bana da çok farklı geldi ama değişen kanunla birlikte ben de bölgemizde bulunan mezarlık sıkıntısından dolayı bu tür bir teşebbüse yöneldim. Şehrin hemen yanında arazim vardı, buranın mezarlık olabileceğine karar verdim ve gerekli çalışmalara başladım. İlk yapılan bir şey olduğu için çok uğraştım ve sonunda...