07 / 05 / 2024

Samsun Terme projeleri

Samsun Terme projeleri

Samsun'un Terme İlçesi'nde belediye tarafından sürdürülen yol, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmaları ilçeyi şantiyeye çevirdi. Başkan Kul, "Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" dedi.

Samsun Terme'ye dev tesis!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme’de yaptırdığı çok amaçlı düğün salonuyla ilçenin büyük düğünlere ve toplantılara yer sahipliği yapacak tesis ihtiyacını bitiriyor.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Samsun'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile 'Video Konferans' yöntemiyle 'Kentsel Dönüşüm' ve 'Gülsan Sanayi Sitesi' başta olmak üzere birçok projeyi ele aldı.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Aykar Konut Samsun'da yeni projeye başlıyor!

Karadeniz Parke ile sektörde adından sıkça söz ettiren Aykar Konut, Samsun'da modern projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Samsun Büyükşehir'den 29.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İlkadım, Tekkeköy ve Terme ilçelerindeki 4 arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 29 milyon 634 bin 580 TL olarak belirlendi. 

Samsun Terme'de yeni otopark inşaatı başladı!

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

Samsun Terme projeleri Haberi

Samsun Terme projeleri

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçede sürdürülen yol, çevre düzenlemeleri ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Daha yaşanabilir bir kent hedefiyle hareket ettiklerini belirten başkan Kul, "İlçemizin geleceğini oluşturan projeler hayata geçerken oluşan şantiye görünümü için hemşerilerimizden anlayış ve sabır bekliyoruz" dedi. 


TERME GÜZELLİK VE KONFORA KAVUŞACAK 


Terme için 2016'da yeni bir sürecin başladığını, planlanan projelerin hayata geçmesiyle birlikte de kentin şantiye alanına döndüğüne dikkati çeken Başkan Şenol Kul, "2016 yılı bizim hedefimizi koyduğumuz yaşanılabilir bir Terme için tam bir etkinlik yılı oldu. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Bunun sonucunda Terme, yıllardır beklediği güzelliğe ve konfora kavuşacak. 2016 yılı büyük projelerin başladığı, bir kısmının tamamlandığı, birçoğunun da temelinin atıldığı bir yıl olacak" diye konuştu. 


ALT YAPI, YOL, DOĞALGAZ, ELEKTRİK, TELEKOM 


İlçenin birçok...