02 / 05 / 2024

Samsun Towers son durum

Samsun Towers son durum

Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. İşte Samsun Towers projesinde son durum...

Samsun OSB yatırımcıların radarına girdi!

Karadeniz'de sanayi alanında önemli konuma sahip olan Samsun OSB, son zamanlarda yatırımcıların ilgisiyle karşılaşıyor. Talebin çok olduğu bölgede ikinci etap için çalışmalar başladı.

Samsun Towers mağdurlarına müjde! ‘Hayali satışa’ hapis talebi!

Esenyurt’ta 2014 yılında teslim edileceği açıklanan ancak hala teslim edilmeyen 1.600 daireli Samsun Towers isimli konut projesinin sahipleriyle ilgili görülen ‘dolandırıcılık’ davasında savcı mütalaasını açıkladı.

Samsun'da 11 bin 539 konut projesi hayata geçiriliyor!

Türkiye'nin 80 vilayeti ile Samsun'un da bu hizmetlerden payına düşeni aldığını belirten Erdoğan, Samsun'a son 18 yılda toplam 30 milyar TL'yi geçen yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, Samsun'da 11 bin 539 konut projesinn de hayata geçirildiğini belirtti.

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

TOKİ Samsun Canik son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik projesinde yer alan konutlar için başvuru tarihi bugün sona eriyor.

Samsun Towers projesinin sahiplerine dolandırıcılık davası!

Orhan Gencebay’ın reklâm yüzü olduğu bin 600 daireli Samsun Towers projesini üstlenen firmanın ortaklarına dolandırıcılık davası açıldı.

Samsun Towers mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ersa İnşaat imzası taşıyan Samsun Towers'ın mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. Orhan Gencebay'ın oynadığı reklamlarla dikkat çeken Samsun Towers projesinde 1.600 konut bulunuyor.

Esenyurt Samsun Towers'ın inşaatı yeniden başladı!

Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. İşte Samsun Towers projesinde son durum...

TOKİ Samsun Kavak son başvuru tarihi!

TOKİ Samsun Kavak son başvuru tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 3+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi son başvuru günü 31 Aralık 2015. Toplamda 67 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 94 bin 871 TL'den başlangıç gösteriyor.

Samsun Kavak TOKİ son başvuru tarihi!

Samsun Kavak TOKİ Evleri'nde başvuru süreci devam ediyor. Başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kavak şubesinde yapılabiliyor. İşte, Samsun Kavak TOKİ son başvuru tarihi!

TOKİ Samsun Kavak son başvuru günü!

TOKİ Samsun Kavak son başvuru günü 30 Kasım 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 110 ve 124 metrekarelik daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlendi. Ödeme planı kapsamında 120 ay vade uygulanan projede aylık taksitler 689,01 TL'den başlıyor.

Samsun Towers son durum Haberi

Samsun Towers son durum


Ersa İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği Samsun Towers'ın inşaatı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. 5 blok halinde yükselen Samsun Towers'ın 3 bloğunun kaba inşaatı tamamlanmış ve sonra yaşanan imar sıkıntıları nedeniyle inşaat durmuştu. 


200'e yakın Samsun Towers mağduru dün Esenyurt Şehitler Parkı'nda bir toplantı gerçekleştirdi. Bilgilendirme toplantısında bir araya gelen mağdurlar bir süredir devam eden imar ve ruhsat problemlerini konuştu. Esenyurt Belediyesi'yle görüşen mağdurlar Samsun Towers'ın ruhsatının bu hafta başında çıkarılacağı bilgisini aldıklarını belirtti.


Araplara mı satılacak?

İnşaatı yeniden başlayan Esenyurt Samsun Towers projesinde 1.600 konut yer alıyor. Projede kalan son 300 dairenin Araplara satılması planlanıyor. Eğer kalan son 300 daire Araplara satılırsa oradan gelecek parayla projenin inşaatı tamamlanacak.



2014 yılında teslim edilecekti

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve...