03 / 05 / 2024

Samsun ulaşım hattı

Samsun ulaşım hattı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; toplu ulaşımda raylı sistemin önceki versiyonu olan metrobüs ulaşımı inşaatımız hızla devam ediyor. İnsanlık var olduğu sürece halkımız daha iyisini isteyecek, dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Samsun-Sivas demiryolu hattının test sürüşleri yapıldı!

Yenileme çalışmaları süren 90 yıllık demiryolu hattı Samsun-Sivas demiryolu hattında test sürüşleri tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hatta yarın ticari deneme seferlerine başlanacağını belirtti...

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

İstanbul'un ulaşımında büyük hamle!

İBB Başkanı Topbaş’ın 2019’da tüm ulaşım unsurları ile entegre 400 kilometreden fazla raylı sistem hedefi doğrultusunda Haliç Tüp Geçiş Tüneli, Boğaz Yaya Geçişi, Kabataş Transfer Merkezi ve 6 yeni metro hattı için yapım aşaması başlıyor.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Samsun'da ulaşım kolaylaşıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kentimizde ulaşımın kolaylaşması için her bir köşeyi şantiyeye çevirdik” dedi.

Küçükçekmece ulaşım projeleriyle değerleniyor!

Küçükçekmece ilçesi İstanbul’un yeni ulaşım üssü oluyor. Kısa sürede hayata geçmesi beklenen Marmaray, Havaray, üç ayrı metro hattı ve hızlı tren hatları bölgenin değerine değer katacak.

Samsun ulaşım hattı Haberi

Samsun ulaşım hattı


Şehir içi toplu ulaşım sisteminde yolculuk konforunu yükseltmeye yönelik yapılan yatırımlar ve sunulan hizmet, vatandaşları memnun ediyor...


Toplu ulaşım araçlarındaki modernizasyon devam ederken, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Samsun Proje Ulaşım İmar İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş (Samulaş) Genel Müdürlüğü, tramvay ve otobüslerle taşınan yolcu sayılarına ilişkin karşılaştırmalı istatistik bilgilerini açıkladı. Ortaya çıkan veriler, toplumun sunulan kaliteli hizmeti olumlu karşılayıp desteklediğini ortaya koydu.


Kente modern bir hafif raylı toplu ulaşım sistemi kazandırmak için 2001 yılında harekete geçen Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin uzun süren mücadelesiyle Samsunlular, tramvay konforuyla yolculuk etmeye 2010 yılın ekim ayında başlamıştı. Her yıl yolcu sayısı günden güne artan 16 tramvay, ihtiyaca cevap veremez hale gelince 5 tane daha alınmıştı. 21 tramvay tam kapasite ile çalışırken Samulaş A.Ş, hem tramvay...