05 / 05 / 2024

Samsun Vezirköprü Beşpınar HES Maliye kamulaştırma

Samsun Vezirköprü Beşpınar HES Maliye kamulaştırma

Bakanlar Kurulu'nun Samsun'da kurulacak Beşpınar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Samsun Vezirköprü'de yeni yapılan hastane için dökülüyor iddiası!

Samsun Vezirköprü'de 2014'te inşa edilen devlet hastanesi yaklaşık 3 ay önce hizmete sunuldu. Hastanenin son halini görüntüleyen CHP İlçe Başkanı Onur Bayburtlu, "Hastanenin tavanında akma, duvar ve merdivenlerde çatlaklar var. Tavan alçı kaplamaları kırılmış" diye konuştu.

Samsun Vezirköprü itfaiye binasının inşaatı tamamlandı!

Samsun Vezirköprü'de inşa edilen itfaiye binanın yapımı tamamlandı. İtfaiye binasının yakın zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

TOKİ Samsun Vezirköprü başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı

TOKİ Samsun Vezirköprü 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi için başvuru dönemi başladı...

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 53 konut başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki 53 adet konut satışa çıkarıldı. Fiyatlar 158 bin 792 liradan başlıyor...

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

TOKİ Vezirköprü alt gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Vezirköprü başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü orta gelir grubu projesinde yer alan 167 konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Samsun Vezirköprü alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Samsun Vezirköprü Beşpınar HES Maliye kamulaştırma Haberi

Samsun Vezirköprü Beşpınar HES Maliye kamulaştırma

Bakanlar Kurulu, Samsun'da kurulacak Beşpınar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için acele kamulaştırma yapılacak arsaların ada ve parsellerini açıkladı. İşte Bakanlar Kurulu'nun bugünkü (24 Mayıs 2014 Cumartesi tarih ve 29009 sayılı) Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar;


BAKANLAR KURULU KARARI

Karar Sayısı : 2014/6347


"Samsun İlinde tesis edilecek Beşpınar Regülatörü ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 8/4/2014 tarihli ve 10854 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 30/4/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır."