16 / 05 / 2024

Samsun Yakakent turistik yerler

Samsun Yakakent turistik yerler

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Yakakentlilere verdiği sözleri ve hazırladıkları projeleri hayata geçirmeye başladıklarını ve 2019'a kadar bitireceklerini söyledi...

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Samsun Yakakent'e yeni otogar inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada Yakakent’e ilçe otogarı ile iskele kafe yapacaklarını dile getirdi. 

Samsun Ayvacık'a arap yatırımcı ilgisi!

Samsun'un Ayvacık ilçesine gelerek tarihi ve turistik yerleri gezen Suudi Arabistanlı iş adamı Halit Alhivis'in yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

Samsun Vezirköprü'ye dev turizm yatırımı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi yapılan yatırımlar ve turizm hamleleri ile Vezirköprü'nün kaderini değiştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da büyük önem verdiği Vezirköprü, son iki yılda birçok turistik yatırıma kavuştu.

Samsun Çobanlı Halk İskelesi açılıyor!

Türkiye’nin kesintisiz uzanan en uzun sahil şeritlerinden birisine sahip olan Samsun’da turistik gemi turlarının yanaşacağı Çobanlı Halk İskelesi bir kaç gün sonra tamamen vatandaşların kullanımına açılıyor.

Samsun Yakakent'e arıtma tesisi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 2 sene önce kendilerinden Yakakent için Atık Su Arıtma Tesisi istendiğini anımsatarak, “En geç önümüzdeki 1.5 yıl içerisinde Yakakent’in bir damla atık suyu denize gitmeyecek” dedi.

Samsun'da toplu açılış töreni gerçekleşecek!

Samsunluları dev projelerin toplu açılış törenine davet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Alaçam ve Yakakent Meydanımızda gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine bütün hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Alaçam ve Yakakent meydanlarına kavuştu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi şehir estetiğine önem veren projelerini sürdürmeye devam ediyor. Alaçam ve Yakakent ilçelerinde meydan düzenlemeleri tamamlanırken meydanların çevresinde yapılan peyzaj çalışmaları ile ilçelere modern bir görünüm kazandırıldı.

Samsun Çobanlı Halk İskelesi inşaatı sona yaklaştı!

Türkiye’nin kesintisiz uzanan en uzun sahil şeritlerinden birisine sahip olan Samsun’da turistik gemi turlarının yanaşacağı Çobanlı Halk İskelesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Medineli iş adamı Hassan Ashoor Samsun'da 3 konaklama yatırımı yapacak!

Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun'un "Saklı Cennet" unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta 3 konaklama yatırımı yapmaya hazırlandığı bildirildi.

İş adamı Hassan Ashoor Samsun'a 3 konaklama yatırımı yapacak!

Medineli iş adamından Ayvacık'a konaklama yatırımı Karadeniz Bölgesi'ne Arap müteşebbis ilgisi artarken, Medineli iş adamı Hassan Ashoor'un Samsun'un 'Saklı Cennet' unvanlı turistik ilçesi Ayvacık'ta 3 konaklama yatırımı yapmaya hazırlandığı bildirildi

Samsun Yakakent'te alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Samsun’un batıdaki son ilçesi olan Yakakent, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerinde başlattığı alt yapı çalışmaları ile adeta çağ atılıyor.

Samsun Yakakent turistik yerler Haberi

Samsun Yakakent turistik yerler

İlçenin turistik balıkçı limanındaki 850 metre uzunluğundaki yolu sıcak asfalt karışımıyla kaplayarak yol sorununu ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, ilçe için hazırlanan projeleri 2019'a kadar hayata geçirmeyi hedeflediklerini kaydetti.


30 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Samsun'un turistik ilçesi Yakakent'te balıkçı limanını ziyaret eden  Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, burada ilçe halkına hayata geçirecekleri projeleri anlatmıştı. Seçimin ardından hazırlıklara başlayan Büyükşehir Belediyesi, söz verilen hizmetleri yerine getirmeye başladı. İşe şehrin önemli balıkçı limanlarından biri olan Yakakent limanındaki yol problemini çözerek başlayan Büyükşehir Belediyesi, liman içindeki 850 metre uzunluğundaki 4 metre genişliğindeki yolu, sıcak asfalt karışımıyla kapladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin büyük gayretleri sonucu asfalt çalışması, 2 günde tamamlandı.


“YAKAKENT TURİZM İÇİN BİR CENNET”


Yolun hem balıkçı esnafı hem de lokantalar...