29 / 04 / 2024

Samsunspor stadyumu ne zaman açılacak

Samsunspor stadyumu ne zaman açılacak

Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, yeni stadyumun Ağustos ayında açılmasının beklendiğini söyledi. Samsunspor, 1975'te açılan 19 Mayıs Stadı'na, cumartesi günü oynayacağı Alima Yeni Malatyaspor maçıyla veda edecek.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Malatya Stadyumu ne zaman açılacak?

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu henüz hizmete açılmadı. Yeni stadın Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ imzasıyla yükselen Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi. 2013'te temeli atılan stat 140 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Trabzon Akyazı Stadyumu ne zaman açılacak?

Trabzonspor'un yapım aşamasındaki Akyazı Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın, sosyal medyadan taraftarların sorularını yanıtladı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda son durum ne?

Özgür Düşünce Gazetesi köşe yazarı olan Hayrettin Albayrak bugünkü yazısında Alikahya’daki yeni stadyumu anlattı. İşte yeni stadyumdaki son durum....

Kastamonu Gazi Stadyumu'nda çalışmalar başladı!

Depreme dayanıklı olmadığı için güçlendirme yapılması gereken Kastamonu Gazi Stadyumu Maraton tribününe dün ilk kazma vuruldu. Maraton tribünde dün başlatılan çalışmaların 35 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Samsunspor stadyumu ne zaman açılacak Haberi

Samsunspor stadyumu ne zaman açılacak

Samsunspor, cumartesi günü saat 16.30’da 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşacağı Alima Yeni Malatyaspor karşılaşması hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.


Coşkun Zeren, yeni stadyumun Ağustos ayında açılmasının beklendiğini, bu yüzden tarihi stadlarında oynayacakları son maça çıkacaklarını vurgulayan Coşkun Zeren, şöyle devam etti:

“Bu statta bir çok sevinçler ve hüzünler yaşandı. Çok zaferler yaşandı. Bir çok önemli maçlar, Samsunspor’un zaferine tanıklık etti. Taraftarlarımızı stada veda için takımımızın arkasında görmek istiyoruz. Eğer taraftarlarımız tribünleri doldururlarsa mutlu oluruz. Taraftarlarımızı Alima Yeni Malatyaspor maçına bekliyoruz.”


1973’TE AÇILDI

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun temeli, 1970 yılında alındı. Stat, inşaatın tamamlanmasından sonra 23 Şubat 1975’te Samsunspor-Trabzonspor maçında açıldı. Futbol maçlarının yanı sıra 19 Mayıs Üniversitesi’nin mezuniyet kutlamaları, konserler ve bayram etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Işıklandırma sistemi, stat içi ve dışı...