29 / 04 / 2024

şan city gayrimenkul

şan city gayrimenkul

Sezen Aksu, Hababam Müzikali gibi ünlülere sahne olduktan sonra Ferhan Şensoy'un Muzır Müzikali'nin ardından yanan Şan Tiyatrosu'nun yerine Şancity Turizm Otelcilik A.Ş. tarafından yapılan Şancity Otel AVM projesinde imar artışına vize çıkmadı...

GYO'lar yükselişte! 2023'te 9 yeni GYO’nun halka arzı ile GYO sayısı 48'e yükseldi!

Borsa İstanbul’da uzun yıllar durağan seyreden gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) sayısında hızlı bir artış yaşandı ve 2023 yılında 9 yeni GYO’nun daha halka arz olmasıyla toplam GYO sayısı 48’e ulaştı. 

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Örnek City Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt'ta 23 milyon 746 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Baygeldi, Hüseyin Baygeldi, Cevdet Baygeldi ve Güven Baygeldi ortaklığında kuruldu.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White City Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Can Çetin tarafından kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı City Gayrimenkul Ve İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de Rihab Ayed, A.S.A.A.S., Mohsin Amahrouch ve Fauzia ortaklığında kuruldu.

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te Saeıd Ebadı tarafından kuruldu.

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul profesyonelleri TÜGEM'de buluştu!

TÜGEM ticari network lansmanı yapıldı. TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, "Ticari gayrimenkulün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak, alanında uzmanlaşmış profesyonellerle, ticari gayrimenkulün geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Mn City Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mn City Gayrimenkul Limited Şirketi Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Evergrande krizi diğer gayrimenkul şirketlerini de etkiliyor!

Toplam 300 milyar doları aşkın borcu olan ve likidite sıkıntısıyla karşılaşan Çinli gayrimenkul devi Evergrande Group, diğer gayrimenkul şirketlerine de kaybettirdi

Sette City Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sette City Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kazım Coşkun tarafından kuruldu.

şan city gayrimenkul Haberi

şan city gayrimenkul

İstanbul Elmadağ'da yıllarca şov dünyasına hizmet verip, 1985 yılında Ferhan Şensoy’un “Muzır Müzikali”nin ardından yanan Şan Tiyatrosu’nun yerine yapılmak istenen otel ve AVM’yle ilgili, Şişli Belediyesi’nin Haziran ayında onayladığı plan değişikliğine İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nden (İBB) izin çıkmadı. 


Şancity için, mevcut planda, kat yüksekliğinin yanı sıra bazı değişiklikler içeren plan değişikliği teklifi Şişli Belediye Meclisi’nden “Oy çokluğuyla” geçtikten sonra önceki gün yapılan İBB Meclisi’nde “Plan kararlarına aykırı” olduğu gerekçesiyle iktidar ve muhalefetin “oy birliği” ile reddedildi.



Mülkiyetinin büyük bölümü Surp Agop Hastanesi’ne ait olan Şan Tiyatrosunun yerine Şancity Turizm Otelcilik ile Şan Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.’ye ait Şancity için, 10 Haziran 2014 tarihinde Şişli Belediye Meclisi’nde plan tadilatı talebi görüşüldü. Teklife konu olan 53 parsel, 1/5000 ölçekli 16 Nisan 2005 tarihli...