28 / 04 / 2024

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...



Bayraktar İnşaat firması kuruluşunun 50. yılında 2 bin 486 konuttan meydana gelen Adres  Ankara  Evleri projesini hayata geçirmeye hazırlanıor. Yönetim Kurulu Başkanlığını eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yaptığı Bayraktar İnşaat, kuruluşunun 50. yılında Ankara Etlik’te üç etaptan meydana gelen Adres Ankara Evleri Projesinde ilk iki etapta yüzde 50 inşaat seviyesine geldiğini açıkladı.

Ankara'da Etlik Şehir Hastanesi’nin karşısında bulunan 164 bin 114 metrekare büyüklüğündeki alanda yapılan projenin tanıtım toplantısına, Yargıtay Onursal Başkanı Sami Selçuk ile eski bakanlardan Ali Coşkun, Hüseyin Çelik ve çok sayıda milletvekilinin katılımı ile gerçekleşti.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

KONUT FİYATLARI HIZLI ARTIŞ GÖSTERECEK

ekonomim.com'dan Hüseyin Gökçe'nin haberine göre; Yapılan töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, ekonomik sıkıntı dolayısı ile sıkı para politikasının yapıldığına dikkat çekerken, Bayraktar İnşaat’ın ise 2008 krizinde şantiye sayısını çok önemli miktarda yükselttiğini kaydetti. Gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil olmak üzere her zaman faiz ve dövizi yendiğini belirten Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini kaydetti. Önümüzdeki dönemde ise konut fiyatlarının tahminlerden çok daha hızlı artacağı görüşünü dile getiren Bayraktar, 11 yaşından bu yana inşaat alanında her kademede çalıştığını belirtti.

TOPLAM 3 BİN KONUT VE TİCARİ ALAN MEVCUT

Adres Ankara Evleri projesi Üç etaptan oluşacak. İlk iki etabın inşaatına başlandı ve şu an yüzde 45-50 seviyesine kadar ulaşıldı. Öte yandan üçüncü etap inşaatına ise önümüzdeki dönemde başlanması bekleniyor. Proje kapsamında 3 bin konut ve ticari alanın inşa edilmesi planlanıyor.

Yapılardan 1290 tanesi arsa sahibi kooperatife 2025 senesi ilk çeyreğinde teslim edilecek. Bayraktar İnşaat ise 1536 daire ve 70 dükkana sahip olacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere üç farlı konseptte yapılan evler 95,7 ile 185,2 metrekare arasında büyüklüğe sahip.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön