29 / 04 / 2024

şan city turizm

şan city turizm

Sezen Aksu, Hababam Müzikali gibi ünlülere sahne olduktan sonra Ferhan Şensoy'un Muzır Müzikali'nin ardından yanan Şan Tiyatrosu'nun yerine Şancity Turizm Otelcilik A.Ş. tarafından yapılan Şancity Otel AVM projesinde imar artışına vize çıkmadı...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih'te Faruk Altun tarafından kuruldu.

King City Grup Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King City Grup Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdulhakim Akdağ tarafından kuruldu.

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best City İstanbul Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Teke tarafından kuruldu.

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara City Turizm Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Sevim tarafından kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye beddeli ile Gökhan Kılıçaslan ve Şahin Salman ortaklığında kuruldu.

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Anıl Biçer tarafından kuruldu.

şan city turizm Haberi

şan city turizm

İstanbul Elmadağ'da yıllarca şov dünyasına hizmet verip, 1985 yılında Ferhan Şensoy’un “Muzır Müzikali”nin ardından yanan Şan Tiyatrosu’nun yerine yapılmak istenen otel ve AVM’yle ilgili, Şişli Belediyesi’nin Haziran ayında onayladığı plan değişikliğine İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nden (İBB) izin çıkmadı. 


Şancity için, mevcut planda, kat yüksekliğinin yanı sıra bazı değişiklikler içeren plan değişikliği teklifi Şişli Belediye Meclisi’nden “Oy çokluğuyla” geçtikten sonra önceki gün yapılan İBB Meclisi’nde “Plan kararlarına aykırı” olduğu gerekçesiyle iktidar ve muhalefetin “oy birliği” ile reddedildi.



Mülkiyetinin büyük bölümü Surp Agop Hastanesi’ne ait olan Şan Tiyatrosunun yerine Şancity Turizm Otelcilik ile Şan Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.’ye ait Şancity için, 10 Haziran 2014 tarihinde Şişli Belediye Meclisi’nde plan tadilatı talebi görüşüldü. Teklife konu olan 53 parsel, 1/5000 ölçekli 16 Nisan 2005 tarihli...