01 / 05 / 2024

san francisco körfez bölgesi google

san francisco körfez bölgesi google

Google, San Francisco Körfezi'nde dev bir bina inşa ediyor. Google'ın hakkında bilgi vermediği ve gizlilik içinde yürütülen inşaatın, 2009'da patenti alınan bir projeye ait olduğu öne sürüldü..

Yeşil Plaza 212 milyon TL'ye Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Zeytinburnu'nda bulunan yüzde 50 hissesine sahip olduğu 37 bin 50 metrekarelik Yeşil Plaza'nın Körfez Enerji San. Ve Tic. A.Ş.'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verdi. 

Michelle Pfeiffer San Francisco’daki evini sattı!

Amerikalı oyuncu Michelle Pfeiffer, San Francisco’da bulunan evini 2 milyon dolara (119 milyon TL) sattı. Büyük bir arazi üzerine kurulan malikanenin 4 konuk evi bulunuyor.

Beyonce, San Francisco'da günlük 10 bin dolara ev kiraladı!

Şarkıcı Beyonce, huzuru San Francisco'da buldu. Orman manzaralı, meyve bahçeli malikaneyi günlüğü 10 bin dolara kiraladı. Süper lüks evi çok beğenen Beyonce'nin, evin kiralama süresini bir aylığına uzattığı öğrenildi.

San Francisco'daki Taş Devri evi satılıyor!

ABD'de San Francisco kentinin dışındaki kırsal arazi üzerinde Taş Devri çizgi filmindeki evlerden esinlenerek inşa edilen bir ev 4.2 milyon dolardan satışa çıkarıldı.

San Francisco'da 49 milyon dolara satılık 8 teraslı daire!

ABD'nin San Francisco şehrinde yapımının bu sene tamamlanması beklenen Lumina kulelerinde satışa çıkarılan iki katlı lüks daire, kentin en pahalı dairesi unvanını kazandı.

Kaliforniya Üniversitesi San Francisco depremini 10 saniye önce haber verdi!

ABD'nin San Francisco kentinde yaşanan 6.1 büyüklüğündeki depremi Kaliforniya Üniversitesi'ndeki erken uyarı sistemi 10 saniye önceden haber verdi. Sistemde ses ve ışık hızı arasındaki farktan yararlanılıyor...

Gebze-Körfez ilçeleri arasındaki yol çalışmalarına 20 Mayıs'tan itibaren ara veriliyor!

Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs'ta trafiğe kapatılması ile yaşanan trafik çilesi nedeniyle çalışmalara 20 Mayıs'tan itibaren ara verileceğini açıklandı...

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor. UPN International, A l- Shirawi Group ve Quartz Group ile portföyünde bulunan projelerin uluslararası gayrimenkul pazarlarında, satışı ve de pazarlanması için anlaşmaya vardı.

Körfez GYO'nun halka arzında 16,5 milyon TL'lik payı satıldı!

Gedik Yatırım Mnekul Değerler'in halka arzına aracılık ettiği Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 24-25 Nisan 2014 tarihlerinde toplam 16 milyon 500 bin TL'lik nominal değerli payının satıldığı bildirildi...

Körfez GYO'dan 19 milyon lira halka arz geliri!

Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın yüzde 99.99 iştiraki Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın borsada satış-sabit fiyatla talep toplama ve satış yöntemi ile hisse başına 1.15 liradan gerçekleştirilen halka arzı tamamlandı...

Körfez Gayrimenkul genel kurul kararı tescil belgesini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı genel kurul kararı tescil belgesini yayınladı.

san francisco körfez bölgesi google Haberi

san francisco körfez bölgesi google
Google, San Francisco Körfezi'nde dev bir bina inşa ediyor. Google'ın hakkında bilgi vermediği ve gizlilik içinde yürütülen inşaatın, 2009'da patenti alınan bir projeye ait olduğu öne sürüldü. San Francisco Körfez Bölgesi'nde dev bir platform üzerinde inşa edilen yapı, bir veri merkezi. Su üzerinde yüzecek olan veri merkezi, soğutma için deniz suyu kullanacak. 
Yeni...