29 / 04 / 2024

San Franciscoda en lüks daire

San Franciscoda en lüks daire

ABD'nin San Francisco şehrinde bu sene tamamlanması beklenen Lumina kulelerinde satışa çıkarılan iki katlı lüks daire, kentin en pahalı dairesi unvanını kazandı.

Marmara'da da çift deprem olabilir! Prof. Dr. Şen peş peşe uyardı! San Andreas ve Marmara fayı...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem 11 ilde büyük yıkıma sebep oldu. Marmara'da da çift deprem olabilir! Prof. Dr. Şen peş peşe uyardı! San Andreas ve Marmara fayı...

San Deco Mimarlık Yıllığı 2019 paneli 8 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda gerçekleşen Mimarlık Yıllığı 2019 panelleri kapsamında bu hafta, canlı yayında 8 Eylül Salı günü saat 17:00’de düzenlenecek. 

San Ysıdro 1505 İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

San Ysıdro 1505 İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Göçen ve Derya Baltalı tarafından kuruldu.

İstanbul'un yeni film platosu Midwood İstanbul'u organizatör San yapacak!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından büyük bir tanıtımla duyurulan film platosu inşaatında ihaleyi kazanan belli oldu. İddialara göre, 3 ayda 2 şirket kuran organizatör San’a belediyenin en büyük ihalesi verildi.

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. açıldı!

Msd Av.Taş.Vinç İş.Geri Dön.Demir Çel.Yak.Oto Mad.En.Teks.Gıda Tur. O.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti.İst.Şb. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yotta Mühendislik Elektrik İnşaat Plan Proje Taahhüt Mimarlık En.Güv. Sist.Ve San.Tic.Ltd.Şti. Mehmet Fatih Kayhan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esenyurt konut mağdurlarıyla ilgili en kapsamlı soruşturma tamamlandı!

İSTANBUL Esenyurt’ta, teslim edilmeyen konutlar ile ilgili yürütülen soruşturmalardan en büyüğü tamamlandı. 263 kişi ve kurumun mağdur olarak yer aldığı davada, 30 kişi sanık olarak yargılanacak.

Mirbuti Yapı İnşaat Turizm Gıda Temizlik Maddeleri Oto.Pet.Teks.En. Bas.Yay.Hav.San.ve Dış Tic.A.Ş kuruldu!

Mirbuti Yapı İnşaat Turizm Gıda Temizlik Maddeleri Oto.Pet.Teks.En. Bas.Yay.Hav.San.ve Dış Tic.A.Ş, Musa Abdullah Mirbuti Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Beykoz'da kuruldu.

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

San Francisco'da 49 milyon dolara 8 teraslı daire satışa çıktı!

ABD'nin San Francisco şehrinde bu sene tamamlanması beklenen Lumina kulelerinde satışa çıkarılan iki katlı lüks daire, kentin en pahalı dairesi unvanını kazandı.

San Francisco'da 49 milyon dolara satılık 8 teraslı daire!

ABD'nin San Francisco şehrinde yapımının bu sene tamamlanması beklenen Lumina kulelerinde satışa çıkarılan iki katlı lüks daire, kentin en pahalı dairesi unvanını kazandı.

St. Regis Otel, dünyanın En İyi 20 otel restoranı listesine girdi!

Türk işadamı Emir Uyar, İtalya'nın en önemli yerlerinden olan Venedik'teki San Clemente Adası'nı satın alıp St. Regis otelini açarak İtalyanları şaşkına çevirmişti. St. Regis Otel, dünyanın En İyi 20 otel restoranı listesine girdi.

Emlak Konut Yakacık arsasına en yüksek teklifi Dağ Mühendislik verdi!

Emlak Konutun, "İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin ikinci oturumu yapıldı. En yüksek teklif 'Dağ Müh. Müt. Tic. ve San. Ltd Şti' tarafından verildi...

San Franciscoda en lüks daire Haberi

San Franciscoda en lüks daire

49 milyon dolar fiyat koyulan daire, Oakland Körfez Köprüsü'nden Golden Gate Parkı'na kadar şehirdeki birçok manzaraya hâkim. 8 terası, 4 mutfağı ve 5 banyosu olan dubleks dairenin bulunduğu kulenin yüksekliği 120 metreyi buluyor. Satışa çıkarılan daire, 42 katlı kulenin son 2 katında yer alıyor. İnşaatı kısa zamanda bitmek üzere olan kulelerdeki diğer dairelerin ne kadara satılacağı ise henüz...