17 / 05 / 2024

Şan Tiyatrosu nerede

Şan Tiyatrosu nerede

1991 yılında mülkiyeti Surp Agopyan Ermeni Vakfı'na ait Şan Tiyatrosu eğlence sitesi olacakmış. Sabatoj sonucu yanan tiyatro binası, Tekfen Holding tarafından tamamen yıkılarak yerine eğlence sitesi yapılacakmış.

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Siberlife projesi nerede? 

Siber yapı imzası taşıyan Siberlife projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, toplam 3 etaptan oluşan proje nerede konumlanıyor? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Doğan Tower nerede?

Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Seba Mare Gündoğan nerede?

Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tam Pendik nerede?

Tam Pendik projesinde ilk etap 129 konuttan meydana geliyor.  Toplamda 700 konuttan oluşan projede satışlar devam ediyor. Peki Tam Pendik nerede?

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Hacımimi Gardens nerede?

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesinin lansmanı Eylül ayının ortasında gerçekleştirilecek. 32 daire 1 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Beyoğlu'nda yer alıyor. Peki Hacımimi Gardens nerede?

Bursa DownTown nerede?

Bursa DownTown projesi Atış Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 10 blokta 14 farklı kat planından oluşan projede fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor. Peki Bursa DownTown nerede inşa ediliyor?

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

21 villadan oluşan Neo Golden Palms projesinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor.  Proje Neo Yapı imzası taşıyor. Peki Neo Golden Palms nerede? İşte konumu!

Şan Tiyatrosu nerede Haberi

Şan Tiyatrosu nerede



Şan Tiyatrosu eğlence sitesi oluyor


Tekfen Holding, halen yıkıntı halindeki Şan Tiyatrosu'nu yıkıp, yeni ve çok büyük bir bina yapacak. Binada iki küçük sinema salonu, bir büyük konser ve toplantı salonu, mağazalar ve işyerleri bulunacak.


   BİLİNDİĞİ gibi Şan Tiyatrosu, üç yıl önce Ferhan Şensoy Tiyatrosu ''Muzır Müzikal'' isimli bir oyunu oynarken sabotaj sonucu yıkılmıştı.

   Harabe haline gelen tiyatro için, mülk sahibi Surp Agopyan Ermeni Vakfı ile işletmecisi Uluslararası Sanat Gösterileri A.Ş, bugüne kadar hiçbir şey yapamadılar. Çünkü milyonlarca lira gerekiyordu.

   Şan Tiyatrosu'nun durumunu yakından inceleyen Tekfen Holding, mülk sahipleri ile anlaşarak bir proje hazırladı. Projeye göre; Şan Tiyatrosu'nun yerine...