27 / 04 / 2024

sanat halı yeni sezon ürünleri 2014

sanat halı yeni sezon ürünleri 2014

Sanat Halı, Kaya Palazzo Golf Resort Otel Belek’te 2014 ürünlerini tanıttı. Toplam 700 bayinin katıldığı toplantıda söz alan Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, ürünlerinin müşterilerden büyük ilgi gördüğünü ifade etti...

Konya Sonsuz Şükran Köyü’ne yeni kerpiç evler geliyor!

Sanatçıların yoğun ilgi gösterdiği Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Sonsuz Şükran Köyü’nde yeni kerpiç evler yapılması için çalışmalara başlandı.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Bayburt’ta yeni Halk Eğitim Merkezi binasının inşaatı başladı!

Bayburt’ta uzun yıllardır hizmet veren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’na yeni bir bina kazandırmak için çalışmalara başlandı.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Murat Kurum: Büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Baktığımızda büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz. Bu hazineyi, yeni birikim ve tecrübelerle zenginleştirmek için çok büyük çabalar sarfediyoruz." şeklinde konuştu...

İBB’den Taksim'e yeni sanat merkezi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a yeni bir sanat merkezi daha kazandırdı. Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile kapılarını açtı.

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

Pendik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yenileniyor!

Pendik'te yer alan Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi yeni sezona yenilenmiş olacak girecek.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Yeni Hal Kompleksi'nde incelemeler yaptı.

Yeni AKM binası Münir Operası ile açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı DOB Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan, yeni AKM binasının Münir Operası ile açılacağını söyledi...

Yeni KHK ile kapatılan kurumların gayrimenkulleri ne olacak?

697 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile bazı kurum ve kuruluşlar kapatıldı. Peki, Yeni KHK ile kapatılan kurumların gayrimenkulleri ne olacak?

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nde çelik montajlar başladı!

Yeni Hal Kompleksi’yle ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgedeki altyapı işlemlerimizi tamamlamıştık. Şuan yapıların kirişleri devam ediyor. Kirişlerin tamamlandığı bölümlerde ise çelik montajlara başladık. İdari bina kısmında da işlemlerimiz sürüyor” dedi.

sanat halı yeni sezon ürünleri 2014 Haberi

sanat halı yeni sezon ürünleri 2014


Sanat Halı, Kaya Palazzo Golf Resort Otel Belek’te 2014 ürünlerini tanıttı.


24-27 Şubat tarihli etkinlik Mahşer-i Cümbüş’ün tiyatro oyunu ile başladı, bayi toplantısı ile devam etti. Toplam 700 bayinin katıldığı toplantıda söz alan Sanat Halı Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Kaplan, ürünlerinin müşterilerden büyük ilgi gördüğünü ifade etti.


Satış ve iletişimin trendlere göre yenilendiğini dile getiren Kaplan, “Kartal Halı olarak 30 senelik tecrübemiz var. Bu tecrübemizi markamız olan Sanat Halı‘ya yansıtıyor; yaşlanmıyor aksine git gide bu tempoya ayak uydurarak gençleşiyor, yenileniyoruz. 2012 verilerine göre Türkiye’nin ilk 500 firması arasında yer alıyor; ancak büyüklüğümüzden çok oluşturduğumuz katma değerle gurur duyuyoruz.” dedi. 


Bayi toplantısının ardından yapılan ödül töreninde dereceye giren bayilere ödülleri takdim edildi. Törende 2014 satış planları ile ilgili açıklamalarda bulunan Sanat Halı Türkiye...