23 / 07 / 2024

Sanayi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Sanayi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Ar-Ge’den OSB’lere, her alanda yapılacak reform niteliğinde düzenlemelerin sanayicinin beklentilerini karşılayacağını kaydeden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Sanayi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Projesi’nin kısa sürede hayata geçeceğini söyledi.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 1 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Meren Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meren Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Arı ve Melek Altuntaş tarafından kuruldu.

Ülküm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülküm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salim Ülkeseven tarafından kuruldu. 

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İmtiaz Mohammed tarafından kuruldu.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Alpha Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpha Grup Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gao Shiwei tarafından kuruldu.

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kırıcı tarafından kuruldu.

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Villa Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Karam Sabah M. Mhmood tarafından kuruldu.

İstanbul Mansions Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mansions Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Pehlivan, Rajaa Samer ve Vefa Salihi ortaklığında kuruldu.

3Y Gayrimenkul Yatırım Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

3Y Gayrimenkul Yatırım Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Taş tarafından kuruldu.

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Darkaouı tarafından kuruldu.

Sanayi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Haberi

Sanayi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yerli ve yabancı büyük yatırım yapmak isteyen girişimciler için, arsa dahil fabrika binasının kamu tarafından yaptırılarak kira karşılığı devrini öngören Sanayi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Projesi’nin kısa sürede hayata geçeceğini söyledi. Aynı desteğin küçük yatırımcılar için de geçerli olacağının altını çizen Işık, böylece girişimcilerin paralarını arsa ve fabrika binası için harcamaktan kurtulacağını kaydetti. Seçilmiş orta ve yüksek teknolojili ürünlere yönelik yatırımların da artık 5’inci Bölge teşviklerinden yararlanacağını dile getiren Fikri Işık, hazırlanan Ar-Ge ve üretim reform paketlerinin de yılın ilk yarısında hayata geçirileceğini söyledi. Ankara Sohbetleri’ne konuk olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ankara Temsilcimiz Ferit B. Parlak ile Ankara Haber Müdürümüz Hüseyin Gökçe’nin sorularını...