21 / 05 / 2024

sanayi tesis bacaları kontrol

sanayi tesis bacaları kontrol

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sanayi tesislerinin bacalarını 24 saat takip etmeye hazırlanıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sanayi tesislerindeki bacaları, çalışmaları esnasında oluşturdukları yüksek kirlilik oranlarına göre belirledi.

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tesis Yönetim Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Durmuş ve Serkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ghg Tesis Yönetim İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taşkıran tarafından kuruldu.  

Balıkesir'de sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir İvrindi'de 6 taksitle imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi'de yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Karatay'da 24 taksitle imarlı iki arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 24 ay taksitle iki arsa satacak. Söz konusu arsalar sanayi tesis alanı ve mesken sahası imarlı.

O ilde sanayi tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 14 Temmuz'da!

Devrek Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Zonguldak Devrek'te yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İvrindi Belediyesi Balıkesir'de imarlı arsa satacak! İhalesi 20 Haziran'da!

Balıkesir İli İvrindi Belediye Başkanlığı, Balıkesir İvrindi Kurtuluş'ta yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de NSS Group Proje ve Tesis Yön. İnş. San. ve Tc. Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Konya'da 83.5 milyon TL'ye sanayi tesis alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı  83 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Urba İnşaat Taahhüt Temizlik Tesis Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urba İnşaat Taahhüt Temizlik Tesis Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Gurbet Aytemiç tarafından kuruldu.

sanayi tesis bacaları kontrol Haberi

sanayi tesis bacaları kontrol

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sanayi tesislerinin bacalarını 24 saat takip etmeye hazırlanıyor. Bakanlık, Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri Çevrimiçi (on-line) İzleme Genelgesi kapsamında 98 bacadan gelen verileri online olarak izlemeye başladı.

Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri Bakanlık ÇED İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Laboratuvar Ölçüm ve İzleme Dairesi Başkanlığı, tarafından kuruluyor. Emisyon Ölçüm Sistemlerinden elde edilen veriler depolanıyor ve Bakanlık merkezine çevrimiçi (online) olarak aktarılıyor. Gelen veriler değerlendirilerek, yönetmeliklerle belirlenmiş limitlere uymayan tesislere yaptırım geliyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sanayi tesislerindeki bacaları, çalışmaları esnasında oluşturdukları yüksek kirlilik oranlarına göre belirledi. Bakanlık bu kapsamda Türkiye genelinde 223 sanayi tesisi ile bu tesislere bağlı yaklaşık 500 bacanın Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemi’ni (SEÖS) taktırması gerektiğini tespit etti.

Sürekli Emisyon Ölçüm Sistemleri Çevrimiçi (on-line) İzleme Genelgesi ile; bacalarında...