07 / 05 / 2024

Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı 2019

Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı 2019

BSanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyetlerine devam eden BAKKA, 2020 Yılı Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında proje teklif çağrısında bulundu.

Orc Hırdavat İnşaat Orman Ürünler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orc Hırdavat İnşaat Orman Ürünler Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Çevre tarafından kuruldu.

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Avni Boz, Hasan Boz ve Okan Boz ortaklığında kuruldu.

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Sira Çevre Düzeni İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sira Çevre Düzeni İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diasist Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Kenar tarafından kuruldu.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bulut, Okan Boz ve Zafer Meriç ortaklığında kuruldu.

Tnm Çevre Teknolojileri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tnm Çevre Teknolojileri Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ozan Kocabıyık tarafından kuruldu.

Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı 2019 Haberi

Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı 2019

Zonguldak, Karabük ve Bartın'da iş ve yatırım ortamının geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren  Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), önümüzdeki yıl için Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı'nı açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; toplam bütçesi 20 milyon lira olarak açıklanan programa göre proje teklif çağrısında bulundu.

Bu kapsamda, Batı Karadeniz Bölgesi'nde kurulu veya kurulması amaçlanan endüstriyel alanlarda gerekli altyapı iyileştirmeleri, endüstriyel kirlilik ve atık bertarafı odağında temiz ve yaşanabilir çevreye yönelik projeler ile sanayi sektöründe uzmanlaşmış ve yeni teknolojilerle ortaya çıkan beceri ihtiyaçlarını karşılayacak iş gücünün teminine yönelik projelere 12-18 ay süreyle, yüzde 25-75 oranında ve 500 bin lira ile 2,5 milyon lira arasında destek verilecek.

BARTIN TURİZMİNE ÖZEL ÇAĞRI
Ajans, Bartın'ın rekabetçi sektörleri arasında turizm alanında bulunan projelere yönelik Bartın...