29 / 04 / 2024

sanayi ve lojistik gayrimenkul pazarı

sanayi ve lojistik gayrimenkul pazarı

Cushman & Wakefield Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tuğra Gönden Haftanın Gayrimenkul Notları adlı yazısında kamu altyapı yatırımlarının artması ile birlikte Türkiye'de sanayi ve lojistik gayrimenkul pazarını değerlendirdi...

Mirana İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirana İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turgay Uzunyayla tarafından kuruldu.

Bottom İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bottom İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Place İnşaat Otomotiv Nakliye Lojistik Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Ülker tarafıjndan kuruldu.

Arfen Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfen Lojistik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurreşit Hasyurt tarafından kuruldu.

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globality Lojistik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sefer ve Meseret Tsehay Gessesse ortaklığında kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Dereli tarafından kuruldu.

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli Onur Baki Aşçı tarafından ile kuruldu.

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından kuruldu.

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Dağcı tarafından kuruldu.

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Göksoy tarafından kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özçelik tarafından kuruldu.

sanayi ve lojistik gayrimenkul pazarı Haberi

sanayi ve lojistik gayrimenkul pazarı

Türkiye geniş bir tüketici kitlesine ulaşım kolaylığı ve önemli pazarlara yakınlığı nedeniyle coğrafi avantajının yanı sıra demografik yapısı, nitelikli iş gücü ve ekonomik gelişme hızı nedeniyle birçok sektörde uluslararası sanayicilerin gözde bölgelerinden biri olarak bölgesel üs olma yolunda hızlıca dönüşmektedir. 

Kamu altyapı yatırımlarının artması ile birlikte yerel sanayicilerin yanı sıra uluslararası sanayici ve yatırımcıların ilgisinin daha da artmasının beklendiği Türkiye’de; üretim, perakende ve son zamanlarda e-ticaret sektörlerinin büyümesiyle birlikte lojistik hizmetlerine ve stratejik konuma sahip nitelikli lojistik tesislerine talep de artış gösteriyor.  Dünya Bankası’nın lojistik sektörüne ilişkin yayınladığı Lojistik Performans Endeksi çalışmasında küresel kıyaslamalarda Türkiye’nin son 6 yıl içerisinde 34. sıradan 27. sıraya yükselmesi de bunun bir göstergesidir. 

Lojistik hizmetler açısından, geniş kapsamlı tedarik zinciri çözümlerini destekleyecek lojistik tesislerin niteliği ve...