02 / 05 / 2024

Sancak Işıltan Ünaldı biyografi

Sancak Işıltan Ünaldı biyografi

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Sancak Işıltan Ünaldı kimdir? Sancak Işıltan Ünaldı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Sancak Işıltan Ünaldı 'nın biyografisi..

Bedelli askerlik yapacaklar aman dikkat! Ücretlerde yanıltan açıklama! Hemen bakın!

Bedelli askerlik için gün sayan vatandaşlar aman dikkat etsin. Bedelli askerlik ücretlerinde yanıltan açıklama! İşte detaylar!

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Pamuk tarafından kuruldu.

Mesut Sancak: Üç yeni projeye başlıyoruz!

Kısa süre içerisinde üç ayrı projeye başlayacaklarını söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "2020 için şu andaki görüşmelerimiz hariç 3 projemiz var. Arsalar hazır, hatta iki tanesinin görselleri bile hazır" dedi...

ÇEDBİK, sürdürülebilir bina kültürü için çalışıyoruz!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Başkanı Selçuk Özdil, Kurucu Başkan Yardımcısı Dr. Duygu Erten ve Genel Sekreter Engin Işıltan ile derneğin kuruluş hikayesini anlattı. İşte o yazı...

Mesut Sancak: Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz!

İzmir'de inşa ettiği projeleri ile yenilikçi yaşam merkezleri oluşturan Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda 11 projeyi bir arada yürütüyoruz” dedi...

Sancak Koru Bağcılar satılık!

Mayra Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sancak Koru Bağcılar projesi 174 daire ve 10 adet ticari alandandan meyana geliyor. Sancak Koru Bağcılar satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Mayra Sancak Koru satılık daire!

Toplam 174 daire ve 10 adet ticari alandan meydana gelen Mayra Sancak Koru Bağcılar’da yükseliyor. Mayra Sancak Koru satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Sinpaş Sancak Tül fabrikası projesi!

2017 yılı içerisinde satışların başlayacağı Sinpaş Sancak Tül fabrikası projesi konut, ofis, ticari ünitelerden meydana gelecek.

Folkart Basmane projesinde değişikliğe gidildi!

Başkan Aziz Kocaoğlu, 'utanç çukuru' olarak da bilinen Basmane projesinde yüzde 30'luk belediye hissesine karşılık olarak yapılacak hizmet binasının bağımsız inşa edilmesini istedi, Folkart Başkanı Sancak da bu isteği kabul etti

Mesut Sancak, İngiliz yazar Simon Calder'ı Türkiye'ye davet etti!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reina'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye destek veren Independent yazarı Calder'i ziyaret ederek, Türkiye'ye davet etti. Calder olumlu yanıt verdi.

İzmir Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı!

(TMSF) açtığı ihalede 80 milyon dolar bedelle Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Akça Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça ve Namet Genel Müdürü Tarık Kayar'dan oluşan üçlü konsorsiyuma satılan Basmane'deki arsanın satışının iptali için dava açıldı.

Sancak Işıltan Ünaldı biyografi Haberi

Sancak Işıltan Ünaldı biyografi

Sancak Işıltan Ünaldı kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Sancak Işıltan Ünaldı 1974 Giresun Şebinkarahisar doğumludur. Girne Amerikan Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. 


Askerlik hizmetinden sonra farklı firmaların finans departmanlarında görev yaptıktan sonra, Mayıs 2006’da Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’nin kurucu ortaklarından olan Sancak Işıltan ÜNALDI, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı olarak çalışmalarına devam etmektedir. 


Bilge Gayrimenkul Değerleme Kurucu Ortağı Sancak Işıltan ÜNALDI SPK Lisansı alma...