06 / 05 / 2024

sancak mahallesi

sancak mahallesi

Sancak'ta devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sancak ve Toki Mahalleri'nden sonra Hocacihan Mahallesi'ne de yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi...

Belediyeden büyük fırsat: O ilde 16 taksitle imarlı üç arsa satacak!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sancak Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 16 taksitle satışa çıkardı.

Yomra Belediyesi'nden 21 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Sancak Mahallesi'nde bulunan 20 Ada 40 Nolu parselinde kayıtlı 4693,74 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde faal durumda bulunan akaryakıt istasyonu 21 milyon 81 bin 220 TL bedelle satılıyor.

Konya Sancak Mahallesi'ne AVM geliyor!

Konya'da bulunan 6 büyük ölçekli AVM'ye bir yenisi daha ekleniyor. Şehrin en büyük alışveriş merkezinin temelleri 10 gün içerisinde atılacak. AVM Sancak Mahallesi'ndeki büyük arazi üzerinde inşa edilecek.

Sancak Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Emrah Işık, Yılmaz Emel, Betül Abdullahoğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi, Mercan Sokak'ta kuruldu.

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fırat Barçedoğmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Mesut Sancak Paşalimanı Koyu’nda lüks konut inşaatına başladı!

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor. Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı.

Selçuklu Beyhekim Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

Vatandaşları spor yapmaya yönlendiren Selçuklu Belediyesi, tesislerden birini daha tamamladı. Sancak Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan yüzme havuzunun ardından Beyhekim Mahallesi’ne kazandırılan Beyhekim Yüzme Havuzu da faaliyete geçti

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Yurt Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Demir, Fatih Burt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Aslan Sokak'ta kuruldu.

Sancak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Engin Engin, İsmet Çınar tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da Sultangazi, 75. Yıl Mahallesi, Okul Caddesi'nde kuruldu.

Selçuki Hatun Mahalle Konağı açıldı!

Konya' nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan Selçuki Hatun Mahalle Konağı’nın açılışı gerçekleştirildi. Sancak Mahallesi’ nde yaptırılan Selçuki Hatun Mahalle Konağı’nın açılış törenine yetkililer katıldı...

Sancak Profil ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Profil ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fevzi Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Esenler, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Selçuklu Belediyesi, Hocacihan Mahallesi'ne yüzme havuzu yapacak!

Sancak'ta devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sancak ve Toki Mahalleri'nden sonra Hocacihan Mahallesi'ne de yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi...

Ağrı Fırat Mahallesi TOKİ Evleri'nde başvuru için son 10 gün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 1. etapta yer alan 16 adet, 2. etapta yer alan 187 adet olmak üzere toplam 203 adet konut için başvuru dönemi 27 Mayıs'ta başlıyor...

sancak mahallesi Haberi

sancak mahallesi

Selçuklu Belediyesi ilçeye kazandırdığı nitelikli spor tesisleri ile spor altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. İlçenin birçok farklı noktasına yapılan tesislere her gün bir yenisini ekleyen Selçuklu Belediyesi, Sancak ve Toki Mahalleri'ne yüzme havuzu kazandırıyor. Sancak'ta devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tesislerin en kısa sürede ilçe halkına hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Başkan Altay Hocacihan Mahallesi'ne de yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi. Selçuklu'nun Sancak ve Toki Yüzme Havuzları ile birlikte iki önemli tesis daha kazandığını söyleyen Başkan Altay, "Toplam 10 milyon TL maliyetle Selçuklumuza iki yüzme havuzu kazandırıyoruz. İnşaatlarımız hızla devam ediyor. Kapalı ve açık havuzları, saunaları, fıtness salonlarıyla önemli spor merkezleri olacak" dedi. Selçuklu halkına yeni bir havuz müjdesi de veren Başkan Altay, "...