02 / 05 / 2024

Selçuklu Beyhekim Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

Selçuklu Beyhekim Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

Vatandaşları spor yapmaya yönlendiren Selçuklu Belediyesi, tesislerden birini daha tamamladı. Sancak Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan yüzme havuzunun ardından Beyhekim Mahallesi’ne kazandırılan Beyhekim Yüzme Havuzu da faaliyete geçti




İlçeye kazandırdığı modern tesisler ile amatör spor ve sporcuları katkı sağlamanın yanı sıra vatandaşları da spor yapmaya yönlendiren Selçuklu Belediyesi, tesislerden birini daha tamamladı. Sancak Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan yüzme havuzunun ardından Beyhekim Mahallesi’ne kazandırılan Beyhekim Yüzme Havuzu da faaliyete geçti. Genç nüfusun zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayacak Beyhekim Yüzme Havuzu, birçok sportif müsabakaya da ev sahipliği yapacak nitelikte.

 

Beyhekim Yüzme Havuzuna abone olmadan günlük girişler yapılabileceği gibi aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık paketler halinde abonelik yapılacak. Günlük girişlerin hafta içi 30 TL, hafta sonu 40 TL olacağı Beyhekim  Yüzme Havuzu’nda abonelik paketleri şöyle;

 

·         Hafta içi (4 gün); Aylık 75 TL, 3 aylık 200 TL, 6 aylık 350 TL, Yıllık 550 TL

·         Hafta sonu; Aylık 100 TL, 3 aylık 270 TL, 6 aylık 420 TL, Yıllık 620 TL

·         Full Paket(Haftanın 6 günü); Aylık 125 TL, 3 aylık 300 TL, 6 aylık 525 TL, Yıllık 700 TL

 

Engelliler, şehit aileleri ve harp malülü gazi eş ve çocuklarına %50 indirim uygulanan Beyhekim Yüzme Havuzu’nda öğrenciler için de % 20 indiririm uygulanıyor.

 

3 bin 672 m² alan üzerine inşa edilen Beyhekim Yüzme Havuzu’nda kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk eğitim havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, kafeteryalar, buhar odaları, bay ve bayan soyunma odaları bulunuyor. 

 


Selçuklu Belediyesi


Geri Dön